Badlinnen van hotelkwaliteit 

Verwen uw gasten met het zachtste en sterkste badlinnen voor de beste prijs. Laat uw gasten het badlinnen uit onze collectie ervaren en ze checken nooit meer uit!

Onze hele badlinnen collectie is van een mooie en sterke hotelkwaliteit, waardoor deze geschikt is voor intensief en professioneel gebruik. Omdat een deel van de collectie ook nog eens gemaakt is van het allerbeste gekamde katoen, blijft dit badlinnen zeer lang zacht en weldadig voor uw gasten!

Bent u op zoek naar badtextiel voor uw hotel, sauna, bed and breakfast, bungalowpark, kapsalon of als relatie geschenk? Wij kunnen zowel kleine als grote hoeveelheden aan u leveren.

 

Badlinnen Budget

Onze Budget lijn badlinnen is wit met een sierrand en gemaakt van open eind garen. Het badlinnen heeft een lange lus en is verkrijgbaar in verschillende gewichten en maten. Vraag naar onze mogelijkheden! Bekijk onze budget badlinnen!


Badlinnen Basic

Deze lijn is gemaakt van het beste gekamde katoen en bestaat uit witte handdoeken, badhandoeken, gastendoekjes en badmatten. Het gekamde katoen zorgt voor een uitzonderlijke lange levensduur en zachtheid. Bekijk de Basic collectie!


Badlinnen Zilt

Zoekt u gekleurd badlinnen? Onze Zilt lijn is gemaakt van een goede kwaliteit open eind garen, weegt 440 gr/m2 en is leverbaar in 14 kleuren. Bekijk de Zilt collectie.


Badlinnen New York

Voor deze luxe lijn hebben wij gekozen voor badstof in één kleur of strepen in meerdere kleuren met een gewicht van 550 gr/m2. In de katoenen band kunnen we een mooie borduring plaatsen. Deze rand zal in de was evenredig krimpen met de rest van het doek, waardoor u geen “zandlopermodel” krijgt. Bekijk de New York badlinnen collectie.


Badlinnen Zensa

De topper binnen onze badlinnen collectie is de Zensa lijn! Dit mooie, zachte en luxe badlinnen  is gemaakt van ringgaren en is zeer geschikt voor intensief gebruik. Het badlinnen is 500 gr/m2 en indanthreen geverfd, waardoor het kook- en chloorvast is. Daarnaast heeft het een luxe rand bovenaan, die een moderne uitstraling creëert. Het is leverbaar in 5 kleuren. Meer over Zensa badlinnen.


Badlinnen Emotion

Dit luxe badlinnen is gemaakt van zacht gekamd katoen, leverbaar in 12 kleuren en is 540 gr/m2. Dit katoen heeft veel volume en voelt zeer zacht aan. Wilt u alleen het beste voor uw gasten of wilt u een zeer luxe geschenk geven aan uw relaties, dan is dit badlinnen zeker de juiste keuze. Dit prachtige badlinnen is gemaakt van zacht gekamd katoen, leverbaar in 12 kleuren en is 540 gr/m2. Bekijk de Emotion badlinnen collectie,

Contact

Wilt u meer weten over ons badlinnen collectie? Voor vragen of een persoonlijk advies kunt u ons bereiken op T: +31 (0)35 621 60 42  of vul ons

contactformulier in.

9.1
445 Beoordelingen
Heel snelle reactie, en levering! Zeer tevreden! Heel vriendelijke dame aan de telefoon!

Badlinnen

 

Prijzen, voor de beeldvorming, in de maat 50x100 cm:

 

Badlinnen Budget

Vanaf € 1,82

 

Badlinnen Basic

Vanaf € 3,08

 

Badlinnen Zilt

Vanaf € 3,38

 

Badlinnen New York

Vanaf € 4,60

 

Badlinnen Zensa

Vanaf € 4,98

 

Badlinnen Emotion

Vanaf € 6,48

 

Alle prijzen zijn exclusief btw

Bel nu voor gratis vrijblijvend advies:

+31 (0)35 621 60 42
Linnenatwork
Kerkstraat 5
3764 CR Soest
Ja, ik wil meer informatie

Please leave this field empty.

De laatste ontwikkelingen en beste aanbiedingen per email?


Please leave this field empty.

Keurmerken
Wij werken samen met