Hotelbadjassen

 

Hotelbadjassen Linnenatwork

 

Speciaal voor de hotellerie hebben wij een mooie, luxe, witte hotelbadjas met een sjaalkraag in onze collectie. Onze hotelbadjas is een mooie en zware badjas, zodat uw gasten zich omarmd zullen voelen door luxe. Want uw gasten relaxen het beste in een comfortabele badjas.

Hotelbadjassen moeten nu eenmaal van een speciale kwaliteit zijn. Ze moeten heerlijk zacht aanvoelen, gemakkelijk aan te trekken zijn en ze moeten duurzaam zijn. Hotelbadjassen zijn gemaakt van een heerlijk zacht en stevig materiaal, dat na vele wasbeurten nog steeds mooi blijft. Verder moet een hotelbadjas goed vocht op kunnen nemen. Verwen uw gasten met onze perfecte hotelbadjas: wit, zacht en stijlvol.

Al onze hotelbadjassen zijn ruim van model, hebben een gewicht van 430 gr/m2. Ze zijn verkrijgbaar in de maten L en XL en leverbaar per 10 stuks per maat.

Speciaal voor u kunnen we ook uw hotelbadjassen voorzien van een fraaie borduring. Kies een mooie naam, een leuke tekst of een logo om op de badjassen te laten borduren, zodat uw gasten meteen kunnen zien dat u ze waardeert.

 

Contact
Als groothandel in badjassen hebben wij onze basiscollectie online, maar wij kunnen ze ook voor u op maat laten maken. Heeft u interesse in de aanschaf van hotelbadjassen? Neem dan snel contact met ons op, wij doen u graag een scherp voorstel. Bel direct T: +31 (0)35 621 60 42 of vul ons contactformulier in.

U bent tevens welkom om in onze showroom in Soest de badjassen te komen proberen en ervaren. Maak dan vooraf even een afspraak.

9.3
468 Beoordelingen
prima communicatie/ snelle levering/kwaliteit

Hotelbadjassen

 

430 gr/m2
Maten L en XL.

Per 10 stuks per maat

Prijs:  19,95


Alle prijzen zijn exclusief btw

Bel nu voor gratis vrijblijvend advies:

+31 (0)35 621 60 42
Linnenatwork
Kerkstraat 5
3764 CR Soest
Ja, ik wil meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.

De laatste ontwikkelingen en beste aanbiedingen per email?


Gelieve dit veld leeg te laten.

Keurmerken
Gots MKB-OK-keurmerk
Wij werken samen met
horinko xandrion