Inwevingen in badlinnenEen chique uitstraling van uw badlinnen

Wilt u graag de aandacht trekken van uw gasten dan is het mogelijk uw naam of logo in uw badlinnen te laten inweven. Inwevingen in badlinnen creëert een meerwaarde voor uw bedrijf. Zo kunt u op eenvoudige wijze uw huisstijl verder doorvoeren en zorgen voor een luxe uitstraling. Daarnaast zorgt inwevingen in badlinnen ook voor extra aandacht en herkenning van uw naam.

 

Assortiment

Wij bieden u een compleet assortiment badlinnen aan dat geschikt is voor inwevingen. Als basis hebben wij badhanddoeken, handdoeken, strandlakens en gastendoekjes in diverse kleuren. Wij adviseren u badlinnen met minimaal een gewicht van 450 gr/m2.

 

Verschillende inweeftechnieken

Er zijn verschillende mogelijkheden met betrekking tot het inweven van uw badlinnen. Linnenatwork hanteert in de basis 3 technieken en een combinatie is eventueel ook mogelijk. Elke techniek zorgt zo weer voor zijn eigen uitstraling. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

1. Randinweving
2. Reliëfinweving
3. Jacquardinweving

Verschil tussen borduring en inwevingen in badlinnen

Borduring gebeurd met naald en garen en is toepasbaar op al uw linnengoed. Inwevingen in badlinnen gebeurd met een weefmachine waarbij de verticale draden met de horizontale draden geweven worden. Dit is alleen mogelijk op een vlak stuk textiel, waardoor inweving geschikt is voor handdoeken en badlakens .

Wilt u uw badjassen ook voorzien van uw logo of naam dan adviseren wij borduring aan.

 

Contact

Wilt u meer informatie betreffende de verschillende mogelijkheden? Neem u dan contact met ons op via T: +31 (0)35 621 60 42 of vul ons contactformulier in.

 

9.3
468 Beoordelingen
prima communicatie/ snelle levering/kwaliteit

De prijzen van dit badlinnen zijn afhankelijk van het soort inweving, aantallen, afmetingen, gewicht en kleuren. Vandaar dat de prijzen van dit badlinnen alleen op aanvraag zijn.

Bel nu voor gratis vrijblijvend advies:

+31 (0)35 621 60 42
Linnenatwork
Kerkstraat 5
3764 CR Soest
Ja, ik wil meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.

De laatste ontwikkelingen en beste aanbiedingen per email?


Gelieve dit veld leeg te laten.

Keurmerken
Gots MKB-OK-keurmerk
Wij werken samen met
horinko xandrion