JacquardinwevingJacquardinweving is de meest gevraagde manier van inweven. Uw ontwerp wordt in de door u gewenste kleur over de gehele handdoek ingeweven. Bij de jacquardinweving kan er geweven worden met 2 kleurdraden, de kleur van de handdoek en de kleur van het ontwerp. Wij kunnen ook met meerdere kleuren draden weven tot het gewenste dessin. Alle wensen zijn uiteraard bespreekbaar.


Welk soort linnengoed is geschikt?

Wij adviseren een minimaal gewicht van 450 gr/m2 om de kwaliteit hoog te houden. Een lager gewicht per m2 is wel mogelijk, maar dan is het risico hoog dat de kleuren door gaan schijnen.


Daarnaast adviseren wij u om te gaan voor een dubbelgestikt doek dat indanthreen geverfd is. Dit is een verftechniek die zorgt voor een kleurvast resultaat en zo bestand is tegen veelvuldig wasgebruik. U zult zo jarenlang plezier beleven aan het badlinnen.


De jacquardinweving is mogelijk in de volgende formaten:

handdoeken van 50×100 cm
badhanddoeken van 70×140 cm
grote badlakens van 100×150 cm
strandlakens van 110 x 180/200 cm


Mocht u een andere maat doek gewenst hebben?  Dan kunnen wij voor u een op maat gemaakt offerte laten maken. Vraag naar de minimale afname aantallen. Wij denken graag met u mee.


Contact

Wilt u meer informatie over jacquardinweving? Neem u dan contact met ons op via T: +31 (0)35 621 60 42 of vul ons contactformulier in.

 

9.3
468 Beoordelingen
prima communicatie/ snelle levering/kwaliteit

De prijzen van dit badlinnen zijn zeer afhankelijk van de aantallen, afmetingen, gewicht en kleuren. Vandaar dat de prijzen van dit badlinnen alleen op aanvraag zijn.

Bel nu voor gratis vrijblijvend advies:

+31 (0)35 621 60 42
Linnenatwork
Kerkstraat 5
3764 CR Soest
Ja, ik wil meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.

De laatste ontwikkelingen en beste aanbiedingen per email?


Gelieve dit veld leeg te laten.

Keurmerken
Gots MKB-OK-keurmerk
Wij werken samen met
horinko xandrion