ReliëfinwevingEen subtiele en chique uitstraling

Ben u op zoek naar een methode om uw logo op een subtiele manier op uw badlinnen te tonen? Reliëfinweving is dan de perfecte oplossing. Bij deze methode is uw doek standaard in één kleur, waarbij de inweving van het logo ook in dezelfde kleur is. Door gebruik te maken van het hoogteverschil in de lussen zal uw badlinnen een chique uitstraling krijgen.


Welk soort linnengoed is geschikt?

Wij adviseren een minimaal gewicht van 450 gr/m2 om de kwaliteit hoog te houden. Een lager gewicht per m2 is wel mogelijk, maar dan is het risico hoog dat de kleuren door gaan schijnen.


Daarnaast adviseren wij u om te gaan voor een dubbelgestikt doek dat indanthreen geverfd is. Dit is een verftechniek die zorgt voor een kleurvast resultaat en zo bestand is tegen veelvuldig wasgebruik. U zult zo jarenlang plezier beleven aan het badlinnen.


De reliëfinweving
  is mogelijk vanaf (circa) onderstaande aantallen:


500 stuks handdoeken van 50×100 cm
300 stuks badhanddoeken van 70×140 cm
250 stuks grote badlakens van 100×150 cm
200 stuks strandlakens van 110 x 180/200 cm


Mocht u een andere maat doek gewenst hebben?  Dan kunnen wij voor u een op maat gemaakt offerte laten maken. Wij denken graag met u mee.


Contact

Wilt u graag de mogelijkheden van reliëfinweving met ons bespreken? Bel ons op: +31 (0)35 621 60 42 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met een op maat gemaakt advies.

9.3
468 Beoordelingen
prima communicatie/ snelle levering/kwaliteit

De prijzen van dit badlinnen zijn zeer afhankelijk van de aantallen, afmetingen, gewicht en kleuren. Vandaar dat de prijzen van dit badlinnen alleen op aanvraag zijn.

Bel nu voor gratis vrijblijvend advies:

+31 (0)35 621 60 42
Linnenatwork
Kerkstraat 5
3764 CR Soest
Ja, ik wil meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.

De laatste ontwikkelingen en beste aanbiedingen per email?


Gelieve dit veld leeg te laten.

Keurmerken
Gots MKB-OK-keurmerk
Wij werken samen met
horinko xandrion