Badtextiel groothandel

 


Als badtextiel groothandel is ons assortiment linnen voor de hotels zeer uitgebreid. Bent u op zoek naar badtextiel voor uw hotel, bed and breakfast, sauna, bungalowpark of kapsalon? Wij kunnen zowel kleine als grote hoeveelheden aan u leveren. Ons assortiment badtextiel is verkrijgbaar in diverse soorten, kleuren en maten.

Bent u, als ondernemer, op zoek naar hoogwaardig badlinnen voor uw gasten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Linnenatwork is specialist in badlinnen en uw badtextiel groothandel als het gaat om het leveren van hoogwaardige producten.

U schaft badtextiel aan om te gebruiken. Het klinkt als een open deur, maar het is wel hét perspectief van waaruit wij werken. Zeer intensief gebruik in uw hotel, sauna, zwembad, spa of kapsalon vraagt om hoogwaardig textiel: kook- en chloorvast. Wanneer u echter op zoek bent naar badtextiel als relatiegeschenk of eenmalig gebruikt kunt u volstaan met een lichtere en goedkopere kwaliteit. Hierbij kunnen we uiteraard ook van dienst zijn.

Als badtextiel groothandel leveren we vooral: handdoeken, baddoeken, strandlakens, gastendoekjes, badjassen, hotelslippers en saunaslippers.

Badlinnen Collectie

Onze Badlinnen collectie bestaat uit zes lijnen badtextiel: Budget, Basic, Zilt, New York, Zensa en Emotion. We hebben badlinnen gemaakt van ringgaren of open eind garen, van 360 tot en met 550 gram per m2, kook- en chloorvast, in vele mooie kleuren. Al ons badlinnen is van een mooie en sterke hotelkwaliteit, waardoor deze geschikt is voor intensief en professioneel gebruik.
Bekijk nu onze mooie collectie badlinnen >> 

Badjassen

Wij kunnen u een groot assortiment badjassen aanbieden. We hebben vijf lijnen badjassen: Hotel, Pearl, Royal, Double Face en Emotion. Er is een ruime keuze in badstof badjassen met een sjaalkraag in diverse gewichten en kleuren.
Klik hier voor de hele collectie.>> 

Hotelslippers

Onze witte hotelslippers zijn gemaakt van badstof. De keuze bestaat uit een model met een open of met een gesloten teen. Wilt u op de badstof hotelslippers een borduring hebben, dat kan!
Klik hier voor de mogelijkheden >>

Saunaslippers

Onze saunaslippers zijn standaard bij ons op voorraad. Het zijn mooie stevige slippers met een goede anti-slipzool, speciaal gemaakt voor het gebruik in natte ruimtes. Uiteraard kunnen wij ook slippers in uw eigen dessin laten maken. De voordelen van dit soort slippers zijn dat ze modern zijn en zeer in trek zijn bij de gasten van onze relaties.
Bekijk hier onze mooi saunaslippers >>

Contact

Wilt u meer weten over al ons badtextiel? Voor vragen of een persoonlijk advies kunt u ons bereiken op T:  +31 (0)35 621 60 42 of vul ons contactformulier in.


9.3
468 Beoordelingen
prima communicatie/ snelle levering/kwaliteit
Bel nu voor gratis vrijblijvend advies:

+31 (0)35 621 60 42
Linnenatwork
Kerkstraat 5
3764 CR Soest
Ja, ik wil meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.

De laatste ontwikkelingen en beste aanbiedingen per email?


Gelieve dit veld leeg te laten.

Keurmerken
Gots MKB-OK-keurmerk
Wij werken samen met
horinko xandrion