Bedlinnen Deluxe

 

 

Naast onze mooie, zachte en sterke bedlinnen collectie hebben we ook een uitgebreid assortiment bedlinnen Deluxe. Dit bedlinnen is ideaal als u uw gasten écht wilt verwennen en uw hotelbed net dat stukje extra wilt geven. Het bedlinnen Deluxe is van uitstekende kwaliteit. Bovendien heeft het een unieke en luxe uitstraling. Er zijn oneindige mogelijkheden op gebied van kleur en dessin.

De dekbedovertrekken van ons bedlinnen Deluxe komen in een breed assortiment aan varianten. In de sfeer van de verschillende seizoenen wordt de collectie regelmatig aangevuld met nieuwe designs. Alle varianten zijn per stuk leverbaar in een één- of tweepersoons variant. Uiteraard inclusief kussenslopen. Hieronder vindt u een indicatie van het wisselende aanbod. 


NB: We hebben ons best gedaan de kleuren van onze producten zo getrouw mogelijk weer te geven, maar de kleurweergave van computerschermen kan aanzienlijk variëren.

Uitstraling en sfeer

Ideaal voor de kleine B&B Het mooiste aan ons bedlinnen Deluxe is dat de prints veel uitstraling en sfeer geven en dat ze in kleine aantallen te bestellen zijn. Ook kunt u door dit concept eenvoudig variëren in het bedlinnen per kamer, om zo uw kamers verschillende uitstralingen of thema’s te geven. U kunt er volledig op los mixen!

De mogelijkheden zijn enorm. Wilt u weten welke opties er allemaal voor u zijn? Of bent u op zoek naar persoonlijk advies in styling? U kunt gerust een afspraak maken om met een van onze experts in onze showroom in Soest het aanbod door te nemen.

Voor het complete assortiment bedlinnen Deluxe en de beschikbare maten kunt u contact met ons opnemen via T: +31 (0)35 621 60 42 of het contactformulier.

 

9.3
468 Beoordelingen
prima communicatie/ snelle levering/kwaliteit

Bedlinnen Deluxe

Dekbedovertrek met sloop.
140x200/220 cm

Vanaf:  23,14

 

Dekbedovertrekken met 2 slopen.
200x200/220 cm

Vanaf:  38,59

 

Dekbedovertrekken met 2 slopen.
240x200/220 cm

Vanaf:  46,33

 

Wij leveren bijpassende percal hoeslakens, vraag naar de mogelijkheden!

Alle prijzen zijn in euro's en exclusief btw

 

Bel nu voor gratis vrijblijvend advies:

+31 (0)35 621 60 42
Linnenatwork
Kerkstraat 5
3764 CR Soest
Ja, ik wil meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.

De laatste ontwikkelingen en beste aanbiedingen per email?


Gelieve dit veld leeg te laten.

Keurmerken
Gots MKB-OK-keurmerk
Wij werken samen met
horinko xandrion