Sierkussens

Details maken het verschil in de inrichting in uw hotelkamer of bed & breakfast. Zelfs wanneer u kiest voor een neutrale inrichting die in de basis bij een zo breed mogelijk publiek in de smaak valt, kunt u met de juiste decoratie een unieke indruk achterlaten. Een leuke en sfeervolle manier om deze details aan te brengen is met onze sierkussens!

De sierkussens komen in een breed assortiment aan varianten. In de sfeer van de verschillende seizoenen wordt de collectie regelmatig aangevuld met nieuwe designs. De kussens zijn per stuk leverbaar, waardoor u zelf een leuke samenstelling kunt maken. Hier kunnen wij u tevens in adviseren. Door bijvoorbeeld een aantal rustige kussens te combineren die qua kleur mooi op elkaar aansluiten krijgt u een speels, doch sereen geheel. Wilt u er een echte eye catcher van maken? Voeg aan het groepje kussens dan een opvallend exemplaar toe, bijvoorbeeld met een dieren-foto. Dit maakt het geheel nog levendiger.


In een kleine bed & breakfast kunt u er zelfs voor kiezen iedere kamer een eigen thema te geven. De basis blijft hetzelfde, waardoor het bedlinnen gewoon in grotere aantallen bij ons besteld kan worden. Door te variëren met sierkussens op bed en eventueel de kleuren van andere decoratie items bij de sierkussens te laten passen kunt u toch ieder het gevoel geven dat de kamer uniek en speciaal is.

Sierkussens staan tevens leuk op een bank, dus ook voor het zithoekje in uw kamers, de banken in de lobby van uw hotel, of zelfs op de stoelen in uw restaurant kunnen de sierkussens hun magie uitoefenen.

De mogelijkheden zijn enorm. Wilt u weten welke opties er voor u allemaal zijn? Of bent u op zoek naar persoonlijk advies in styling? U kunt gerust een afspraak maken om met een van onze experts in onze showroom in Soest het aanbod door te nemen.

Voor meer informatie en het complete assortiment neemt u contact met ons op via +31 (0)35 621 60 42 of ons contactformulier.

 9.3
468 Beoordelingen
prima communicatie/ snelle levering/kwaliteit

Sierkussens


Vanaf  11,55 per stuk

Prijs op aanvraag
verschilt per design en afmeting

Alle prijzen in euro's en zijn exclusief btw

 

Bel nu voor gratis vrijblijvend advies:

+31 (0)35 621 60 42
Linnenatwork
Kerkstraat 5
3764 CR Soest
Ja, ik wil meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.

De laatste ontwikkelingen en beste aanbiedingen per email?


Gelieve dit veld leeg te laten.

Keurmerken
Gots MKB-OK-keurmerk
Wij werken samen met
horinko xandrion