Home > Bedlinnen > Sierkussens

Details maken het verschil in de inrichting in uw hotelkamer of bed & breakfast. Zelfs wanneer u kiest voor een neutrale inrichting die in de basis bij een zo breed mogelijk publiek in de smaak valt, kunt u met de juiste decoratie een unieke indruk achterlaten. Een leuke en sfeervolle manier om deze details aan te brengen is met onze sierkussens!

De sierkussens komen in een breed assortiment aan varianten. In de sfeer van de verschillende seizoenen wordt de collectie regelmatig aangevuld met nieuwe designs. De kussens zijn per stuk leverbaar, waardoor u zelf een leuke samenstelling kunt maken. Hier kunnen wij u tevens in adviseren. Door bijvoorbeeld een aantal rustige kussens te combineren die qua kleur mooi op elkaar aansluiten krijgt u een speels, doch sereen geheel. Wilt u er een echte eye catcher van maken? Voeg aan het groepje kussens dan een opvallend exemplaar toe, bijvoorbeeld met een dieren-foto. Dit maakt het geheel nog levendiger.

In een kleine bed & breakfast kunt u er zelfs voor kiezen iedere kamer een eigen thema te geven. De basis blijft hetzelfde, waardoor het bedlinnen gewoon in grotere aantallen bij ons besteld kan worden. Door te variëren met sierkussens op bed en eventueel de kleuren van andere decoratie items bij de sierkussens te laten passen kunt u toch ieder het gevoel geven dat de kamer uniek en speciaal is.

Sierkussens staan tevens leuk op een bank, dus ook voor het zithoekje in uw kamers, de banken in de lobby van uw hotel, of zelfs op de stoelen in uw restaurant kunnen de sierkussens hun magie uitoefenen.

De mogelijkheden zijn enorm. Wilt u weten welke opties er voor u allemaal zijn? Of bent u op zoek naar persoonlijk advies in styling? U kunt gerust een afspraak maken om met een van onze experts in onze showroom in Soest het aanbod door te nemen.

Waarom kiezen voor onze sierkussens?

Prijzen

productbeschrijving

prijs per stuk

Sierkussen

11,55

Prijzen verschillen per design en afmeting.

 

Alle prijzen zijn in euro’s en exclusief btw.

Foto’s van sierkussens

Kleuren en patronen

Kunnen wij u verder helpen?

Wij helpen u graag verder met vrijblijvend advies of een offerte. Een kijkje nemen in onze showroom? Maak een afspraak en we zorgen dat de koffie klaarstaat!

“Wij leveren met plezier
aan alle bedrijven!”

personeel-renate

Lucy de Graaf

Administratie


U kunt ons ook gewoon bereiken via:
+31 35 621 60 42 | info@linnenatwork.nl | Facebook | LinkedIn

Nieuwsbrief ontvangen?