GOTS ecolinnen, tafellinnen, bedlinnen en badlinnen

De Global Organic Textile Standard (GOTS) is een keurmerk voor textiel gemaakt van organische vezels. GOTS is hierin een wereldwijde toonaangevende standaard. Het staat voor een hoog niveau van milieucriteria langs de hele bevoorradingsketen van organische stoffen. Tevens staat het voor naleving van sociale criteria. Voor nog meer informatie kunt u de website van GOTS bekijken.  

GOTS


Linnenatwork biedt diverse producten, in de categorieën tafel- bed- en badlinnen met een officieel GOTS keurmerk. Bekijk hieronder het aanbodTafellinnen GOTS eco

Het GOTS eco tafellinnen is een mooi uni satijn katoenen tafellinnen. Wij leveren dit linnen in het wit. Het is gemaakt van 100% organisch katoen en heeft een gewicht van 220 gr/m². Dit prachtige eco vriendelijke tafellinnen is elegant in zijn eenvoud en heeft door de satijnfinish een luxe look en feel. Wij kunnen het in iedere gewenste maat voor u leveren.

Tafellinnen

Badlinnen GOTS eco

Het badlinnen met GOTS keurmerk is tevens gemaakt van 100% organisch katoen. Het heeft een mooie luxe streeprand en heeft een gewicht van 470 gr/m². Het gecertificeerde badlinnen is leverbaar in vijf maten.

 001_handdoeken


Naast het gewone badlinnen hebben wij mooie luxe badjassen, in twee maten leverbaar. De badjassen bestaan uit 100% organisch katoen, 380 gr/m². Ze zijn voorzien van een luxe ogende sjaalkraag, 2 riemlussen en een losse riem. De lengte van de badjassen is 140 cm.  

Bedlinnen GOTS eco

Wij hebben twee soorten bedlinnen met het GOTS eco keurmerk. Allereerst is er de luxe uni satijn. Hiervan leveren wij bedlakens, dekbedovertrekken en slopen. Dit linnen is gemaakt van 100% organisch katoen. Door de satijnfinish straalt het heerlijke luxe uit. Bovendien is het gemerceriseerd, waardoor het nog gladder, glanzender en sterker is. Het heeft een gewicht van 150 gr/m² gekamd katoen.

Naast de uni satijn hebben we ook een 6/24 satijnstreep. Dit linnen heeft geen volledige satijn look, maar heeft satijnstrepen over de lengte, wat een chique look geeft. Het eveneens gemaakt van 150 gr/m² organisch katoen. 

Bedlinnen


Naast deze GOTS gecertificeerde producten hebben wij een prachtig uitgebreid assortiment bedbad– en tafellinnen. Hieronder valt bijvoorbeeld het eco vriendelijke Milliken Polyester tafellinnen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van gerecyclede PET flessen.

 

Heeft u interesse in ons milieubewuste assortiment? Vul ons online contactformulier in, of bel ons op +31 (0)35 621 60 42.

9.3
468 Beoordelingen
prima communicatie/ snelle levering/kwaliteit
Bel nu voor gratis vrijblijvend advies:

+31 (0)35 621 60 42
Linnenatwork
Kerkstraat 5
3764 CR Soest
Ja, ik wil meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.

De laatste ontwikkelingen en beste aanbiedingen per email?


Gelieve dit veld leeg te laten.

Keurmerken
Gots MKB-OK-keurmerk
Wij werken samen met
horinko xandrion