Hotelbedden

Hotelbedden zijn toch wel het eerste dat in het oog springt wanneer u als gast een hotelkamer binnenloopt. Het is dan ook van groot belang dat de eerste indruk van het totaalplaatje direct een positieve indruk achterlaat. Het totaalbeeld moet opgebouwd zijn uit de juiste details. Het aangename sfeerbeeld met ondersteunend matras met praktische indeling. Een luxe ogend en super comfortabel hotelbed. Daar op een prettig en ondersteunend matras, eventueel voorzien van een comfortabele topper. Moderne hotelmeubels die perfect aansluiten bij elkaar en bij de mooie comfortabele hotelbedden. Dit zijn de juiste ingrediënten voor een hotelkamer om indruk mee te maken op de gasten. Bovendien wilt u natuurlijk dat uw gasten uitgeslapen aan het ontbijt zitten. Bekijk daarom ons uitgebreide assortiment comfortabele hotelbedden en accessoires.

Zo staan wij voor u klaar bij het inrichten van uw gehele hotelkamer. Gasten hechten er waarde aan dat hotelkamers er mooi en verzorgd uitzien, daarom zijn mooie comfortabele hotelbedden alleen niet genoeg om uw gasten volledig in de watten te leggen. Om u hierbij te kunnen ondersteunen, kunt u bij Linnenatwork naast een hotelbed en perfect passende linnen ook terecht voor de verzorging van al uw overige hotelkamer meubels. Van eenvoudig tot luxe, wij van Linnenatwork hebben precies wat u zoekt!

Om al onze klanten van een passend en het perfecte bed te kunnen voorzien, beschikken wij over een groot assortiment uiteenlopende luxe hotelbedden. Zo hebben wij diverse kleuren en modellen beschikbaar. Een voorbeeld hiervan zijn de heerlijk en mooie comfortabele hotelbedden Elegance. Deze Elegance lijn is zo samengesteld dat er altijd wel een goed bed te vinden is om de basis van uw nieuwe hotelinrichting te kunnen vormen. Met plezier leveren wij aan alle bedrijven! Mocht u graag advies op maat ontvangen of de bedden persoonlijk in onze showroom willen bekijken? Dan bent u natuurlijk van harte welkom om contact met Linnenatwork op te nemen of om een afspraak met ons te maken.

Kunnen wij u verder helpen?


"Wij leveren met plezier
aan alle bedrijven!"


U kunt ons ook gewoon bereiken via:
+31 35 621 60 42 | info@linnenatwork.nl | Facebook | LinkedIn

Nieuwsbrief ontvangen?