Hotelboxspring Electro

Hotelboxspring Electro


Wanneer u een hotelkamer binnenkomt is het eerste wat uw aandacht trekt waarschijnlijk het bed. Past het bij de rest van de inrichting? Ziet het er luxe en comfortabel uit? En dan de grote test: voelt het net zo comfortabel als het eruitziet? Voor uw gasten geldt hetzelfde. U wilt uw gasten natuurlijk de perfecte eerste indruk geven en die ook nog eens dubbel en dwars waarmaken. Dat doet u met onze hotelboxspring Electro. Luxe uitstraling, luxe slaapcomfort.

Top comfort deluxe


Onze luxe hotelboxspring Electro scoort 5 sterren op comfort, en verdient daarmee de titel Top Comfort Deluxe. En dat is geheel terecht. Deze elektrisch verstelbare hotelboxspring heeft een geveerde kern van vijf comfortzones met pocketvering. Door deze pocketvering wordt de druk van het lichaam om het bed gelijkmatig verdeeld. Dit zorgt voor een prettige ondersteuning en een goede nachtrust. Bovendien is pocketvering goed voor de ventilatie en gaat deze lang mee.

Op maat gemaakt


De hotelboxspring Electro is uitvoerbaar in een ruim aanbod aan meubelstoffen. De juiste kleur en structuur dragen bij aan de luxe uitstraling. Om het plaatje helemaal af te maken kunnen wij tevens een bijpassend hoofd- of voetbord voor u laten maken. Een hoofdbord is standaard 193 cm breed, voor twee boxsprings van 90×200 cm, Deze kan, net als de boxsprings zelf, in iedere gewenste maat voor u worden gemaakt. De totale hoogte van de boxspring is 35 centimeter, inclusief de zwarte metalen poten. Hotelboxspring Electro kan voorzien worden van antislip materiaal, tussen de matras en de box, of tussen de twee bedden, indien u voor een tweepersoonsopstelling kiest. De boxsprings zullen hierdoor niet meer uit elkaar schuiven.

Meer weten?

Bekijk nu al onze hippe kleuren en stofstructuren uit de Elegance serie >>
Bekijk nu al onze mooie hoofdborden >>

Voor alle mogelijkheden van onze hotelboxspring Electro, al uw vragen en op maat gemaakt advies van onze specialisten, bel ons gerust op: +31 (0)35 621 60 42 of vul ons contactformulier in.

Meer weten over goed slapen zonder rugklachten? Bekijk ons blog artikel.

9.3
468 Beoordelingen
prima communicatie/ snelle levering/kwaliteit

Boxspring Electro Top Comfort Deluxe

 

Pocket binnenvering
5 comfortzones pocketveren
90 x 200 cm

439,-

 
Achterwand 193 cm breed
Diverse modellen

Vanaf  154,25

 

Alle prijzen zijn vanaf 10 boxsprings en € 125,- bezorgkosten per levering.

Op aanvraag zetten wij de boxsprings voor u in elkaar op de juiste plaats. Vele andere maten mogelijk.

Alle prijzen zijn in euro's en exclusief btw

 

Bel nu voor gratis vrijblijvend advies:

+31 (0)35 621 60 42
Linnenatwork
Kerkstraat 5
3764 CR Soest
Ja, ik wil meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.

De laatste ontwikkelingen en beste aanbiedingen per email?


Gelieve dit veld leeg te laten.

Keurmerken
Gots MKB-OK-keurmerk
Wij werken samen met
horinko xandrion