Hotelboxspring Serene

 


Sereen – kalm of rustig, fysiek ontspannen. Een bed dat straalt in klassieke eenvoud. Een prachtige neutrale uitstraling voor een stijlvolle sfeer. En met comfort van dit niveau zullen uw gasten tevens helemaal sereen wakker worden, zowel fysiek als qua gemoedstoestand, na een nacht in uw hotel. Ga voor onze hotelboxspring Serene en creëer een oase van rust en ontspanning.

Poten


Onze hotelboxspring Serene is uitgerust met een Bonell binnenvering. Hierdoor is het bed duurzaam, voordelig, en goed geventileerd. Bovendien gaat deze vering deukvorming tegen. Exclusief de poten heeft de boxspring een hoogte van 19 cm.
Kies nu uit onze veertien verschillende poten >>

Beken kleur


Ook voor de stof en kleur van de hotelboxspring Serene hebben wij een ruim aanbod. Het aanbod loopt van kunstleer en strakkere stoffen tot iets grover materiaal met meer structuur. Door de vele mogelijkheden kunt u het bed zowel stoer als chique laten zijn en compleet bij uw huisstijl laten aansluiten.
Bekijk nu al onze mogelijke stoffen uit de First Class serie >>

Om de hotelboxspring Serene helemaal stijlvol te maken en een echte sfeermaker te laten zijn in uw hotelkamer, kunnen wij voor u het matras laten bekleden in dezelfde stof. Dit staat erg chique en geeft uw gasten de ultieme hotelbeleving! 

Op maat gemaakt

De hotelboxspring Serene kan geleverd worden met een hoofdbord. U heeft keuze uit vier verschillende hoofdborden, die zowel met dezelfde of juist met een andere stof voor u gestoffeerd kunnen worden. Een standaard hoofdbord is 180 cm breed, voor 2 boxsprings van 90×200 cm. Zowel het hoofdbord als de boxsprings kunnen we in alle gewenste maten laten maken.

De bedden kunnen voorzien worden van antislip materiaal, tussen de matras en de box, of tussen de twee helften van het bed, waardoor de verschillende onderdelen niet uit elkaar zullen schuiven.

Tover uw hotelkamer om tot een oase van rust, comfort en stijl met onze hotelboxspring Serene!

Meer weten?


Voor alle mogelijkheden, vragen en voor een persoonlijk advies kunt u ons bellen op: +31 (0)35 621 60 42 of ons contactformulier invullen.  

9.3
468 Beoordelingen
prima communicatie/ snelle levering/kwaliteit

Hotelbed Serene

 

Bonell binnenvering, 19 cm hoog, 90 x 200 cm
163,50

 

Achterwand 180 cm breed

Vanaf 227,20

 

Alle prijzen zijn vanaf 10 boxsprings en € 125,- bezorgkosten per levering.

Op aanvraag zetten wij de boxsprings voor u in elkaar op de juiste plaats. Vele andere maten mogelijk.


Alle prijzen zijn in euro's en exclusief btw

Bel nu voor gratis vrijblijvend advies:

+31 (0)35 621 60 42
Linnenatwork
Kerkstraat 5
3764 CR Soest
Ja, ik wil meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.

De laatste ontwikkelingen en beste aanbiedingen per email?


Gelieve dit veld leeg te laten.

Keurmerken
Gots MKB-OK-keurmerk
Wij werken samen met
horinko xandrion