Hotelboxspring Splendour

 


Pracht, praal en glorie. Dat is waar Splendour voor staat. Prachtig in eenvoud, of in volle glorie als de eyecatcher van de kamer. Het is allemaal mogelijk met de vele opties aan kleur, stof en achterwanden. Hoe dan ook, met hotelboxspring Splendour geeft u uw gasten een ware hotelbeleving vol luxe en comfort.

Pocketvering en hoogte


Onze hotelboxspring Splendour is voorzien van een pocketvering met zeven zones. Deze vering is duurzaam en ventileert goed. Bovendien heeft het bed door de vele zones in vering een goede drukverdeling. Hierdoor is het bed extra comfortabel en zullen uw gasten een nog betere nachtrust ervaren. De boxspring is 30 centimeter hoog en heeft zes lage sledepoten. U kunt kiezen uit in totaal  veertien verschillende poten. Zo kunt u het bed volledig op uw wensen afstemmen.

Personaliseer uw Splendour


Wij kunnen hotelboxspring Splendour in vele verschillende stoffen en kleuren voor u laten maken. Door de grote diversiteit in stoffen kunt u het bed volledig personaliseren. Op deze manier is er voor iedere hotelkamer een geschikte Splendour. U kunt gaan voor een klassieke, rustige stof. Met bijvoorbeeld juist een grovere stof, met meer structuur, geeft u het bed een extra stoere look. Of kies voor kunstleer, wat zowel in een stoere als chique setting een echte finishing touch kan zijn.

Op maat gemaakt

De hotelboxspring Splendour kan geleverd worden met vier verschillende hoofdborden. U kunt kiezen voor een hoofdbord in dezelfde stof, om het bed rust en eenheid te laten uitstralen. Ook een hoofdbord in een andere stof is mogelijk, waarmee u het bed tot een echte eye catcher maakt. Een standaard hoofdbord is 180 centimeter breed, voor 2 boxsprings van 90×200 cm. Wij kunnen het hoofdbord, net als de boxsprings zelf, in iedere gewenste maat voor u laten maken. De bedden kunnen voorzien worden van antislip materiaal, tussen de matras en de box, of tussen de twee helften van het bed, waardoor de verschillende onderdelen niet uit elkaar zullen schuiven.

Kies voor de pracht, praal en glorie met hotelboxspring Splendour. Met alle mogelijkheden is er altijd een geschikte Splendour voor uw hotel of bed en breakfast.

Contact

Vraag nu naar alle mogelijkheden van onze hotelboxspring Splendour? Voor alle antwoorden en op maat gemaakt advies: bel +31 (0)35 621 60 42 of vul ons contactformulier in.

Bekijk hier onze hotelboxspring Serene en onze serie hotelbedden Elegance.

9.3
468 Beoordelingen
prima communicatie/ snelle levering/kwaliteit

Hotelboxspring Splendour

 

7-zone pocket interieur, 30 cm hoog, 90 x 200 cm

€ 288,00

 

Achterwand 180 cm breed

Vanaf € 227,20

 

Alle prijzen zijn vanaf 10 boxsprings en excl. btw en € 125,- bezorgkosten per levering.

Op aanvraag zetten wij de boxsprings voor u in elkaar op de juiste plaats. Vele andere maten mogelijk.

 

Bel nu voor gratis vrijblijvend advies:

+31 (0)35 621 60 42
Linnenatwork
Kerkstraat 5
3764 CR Soest
Ja, ik wil meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.

De laatste ontwikkelingen en beste aanbiedingen per email?


Gelieve dit veld leeg te laten.

Keurmerken
Gots MKB-OK-keurmerk
Wij werken samen met
horinko xandrion