Hotelbedden Elegance

 


Een goed bed is de basis van iedere hotelkamer. Wanneer uw gasten comfortabel slapen en uitgerust wakker worden zijn ze pas ècht tevreden. Naast het enorme belang van comfort, wil het oog natuurlijk ook wat. Wilt u uw hotelkamer zowel comfort als stijl geven met het juiste hotelbed? Dan bent u bij Linnenatwork aan het juiste adres! Wij presenteren u met trots onze hotelbedden Elegance.

Ons assortiment hotelbedden Elegance bestaat uit vier typen hotelboxsprings. Onze serie hotelbedden Elegance lopen op van drie tot maar liefst vijf sterren voor comfort. Klik op de links voor meer informatie en de specificaties.

HyattRenaissancePietersonSavannaElectro


Naast onze comfortabele hotelboxsprings bieden wij u een grote diversiteit stoffen aan, waarin wij de boxsprings voor u kunnen stofferen. Al deze stoffen hebben een moderne en luxe uitstraling. Hierdoor draagt het bed bij aan het slaapcomfort van uw gasten èn sluit het perfect aan bij de uitstraling van uw hotelkamers!

Lees nu de 4 gouden regels voor een perfect opgemaakt bed >>

Hoofdborden

Al onze hotelbedden Elegance kunnen worden geleverd met een bijpassend hoofdbord in dezelfde stof als het bed zelf, of afwijkend indien gewenst. Bovendien heeft u keuze uit diverse poten en bijpassende nachtkastjes. Stel zo uw perfecte hotelbed samen, dat perfect aansluit bij uw wensen en uw huisstijl.

Puntjes op de i

Wilt u nog een stapje verdergaan en echt de puntjes op de i zetten? Dan kunnen wij ook de matrassen voor u laten bekleden met dezelfde stof van de boxsprings. In dit geval adviseren wij een topper op de matrassen te gebruiken. 
Alle hotelbedden Elegance variëren in uitstraling en comfort. Er is keuze uit stak en modern of meer luxe en klassiek ogende bedden. Natuurlijk geeft u met de zelf gekozen stof een eigen twist aan iedere stijl.

Contact

Met onze hotelbedden Elegance is alles mogelijk! Vraag nu een gratis advies op maat aan via: Tel. +31 (0)35 621 60 42 of vul ons contactformulier in.

______________________________________________________________________
Onze gasten zijn erg tevreden over de bedden. Ze slapen heerlijk en komen uitgerust uit bed. Het linnengoed is van een uitmuntende kwaliteit. Het houdt zich erg goed, ook na vele malen wassen.”

De heer Kooijman, Blik op de Polder uit Kamerik

9.3
468 Beoordelingen
prima communicatie/ snelle levering/kwaliteit

Hotelbedden Elegance

 

Hotelboxspring Hyatt 90x200 cm

Per stuk  109,95

 

Hotelboxspring Renaissance 90x200 cm

Per stuk  129,95

 

Hotelboxspring Pieterson De Luxe 90x200 cm

Vanaf  179,95

 

U kunt hierbij kiezen uit vele mogelijkheden in stoffen en poten met zwenkwielen.

 

Alle prijzen zijn vanaf 10 boxsprings  en 125,- bezorgkosten per levering.

Op aanvraag zetten wij de boxsprings voor u in elkaar op de juiste plaats. Vele andere maten mogelijk.

Alle prijzen zijn in euro's en exclusief btw

 

Bel nu voor gratis vrijblijvend advies:

+31 (0)35 621 60 42
Linnenatwork
Kerkstraat 5
3764 CR Soest
Ja, ik wil meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.

De laatste ontwikkelingen en beste aanbiedingen per email?


Gelieve dit veld leeg te laten.

Keurmerken
Gots MKB-OK-keurmerk
Wij werken samen met
horinko xandrion