Hotelbed Elegance Pieterson

Een goed bed is de basis van een goede en aantrekkelijke hotelkamer. Maar wilt u nou meer dan gewoon een ‘goed’ bed? Wilt u uw gasten een ultieme slaapbeleving en luxe ervaring bieden? En wilt u dit ook nog eens met een stijlvol bed dat volledig aansluit bij uw wensen en uw huisstijl? Maak dan nu van uw bed uw visitekaartje en kies voor onze hotelboxspring Pieterson!

Top comfort deluxe

Het is niet voor niets dat onze hotelboxspring Pieterson Top Comfort Deluxe 5 sterren scoort voor comfort. Het bed is voorzien van een stevige Bonell binnenvering: een constructie van stalen veren, 5-slags, die met elkaar verbonden zijn. Dit zorgt voor stabiliteit van de boxspring. Door deze vering gaat de boxspring extra lang mee, wat hem zeer geschikt maakt voor gebruik in uw hotel of bed en breakfast. Door daarnaast te kiezen voor een kwaliteitsmatras van Linnenatwork en gebruik te maken van een topper bent u ervan verzekerd dat uw gasten éxtra comfortabel liggen. Hotelboxspring Pieterson is een absolute aanrader wanneer het gaat om een luxe en comfortabele beleving. Uw gasten willen niet meer uitchecken!

Hotelboxspring Pieterson is extra hoog. De boxspring heeft een hoogte van 33 centimeter met vier mooie sledepoten van 6 cm hoog.

Op maat gemaakt

Onze hotelboxspring Pieterson is verkrijgbaar in een ruim aanbod aan kleuren en stoffen. Bovendien kan het geleverd worden met een mooi, stijlvol hoofdbord in dezelfde stof. Deze kunnen wij, net als de boxsprings zelf, speciaal voor u laten maken in alle gewenste maten. En wilt u de uitstraling nog net een stapje hoger tillen? Dan kunnen wij de matrassen eveneens voor u laten bekleden met dezelfde stof. Zo wordt het een prachtig geheel. De bedden kunnen voorzien worden van antislip materiaal, tussen de matras en de box, of tussen de twee helften van het bed, waardoor de verschillende onderdelen niet uit elkaar zullen schuiven.

Foto's van Hotelbed Elegance Pieterson

Waarom kiezen voor de Elegance Pieterson?

Hoge, robuuste, boxspring van 33 cm met binnenvering
Kies je eigen hoofdbord!
Geen deukvorming
Makkelijke in en uitstap, door de hoogte!

Prijzen

Hoge Boxspring Pieterson 90 x 200 cm
189,95
Hoofdbord recht 5 cm, 193 cm
163,52
Alle prijzen zijn vanaf 10 boxsprings en € 125,- bezorgkosten per levering. Op aanvraag zetten wij de boxsprings voor u in elkaar op de juiste plaats. Vele andere maten mogelijk.

* Alle prijzen zijn in euro’s en exclusief btw.

Kleuren


Donkerbruin
Donkergrijs
Lichtbruin
Lichtgrijs
Zwart
Rood
Antraciet
Ecru
Zwart
Bruin
Ivory
Espresso
Zwart
Antraciet
Zwart
Grijs
Bruin
Antraciet
Donkerbruin
Antraciet
Beige
Grijs
Zwart
Wit
Taupe
Antraciet
Zwart
Lichtgrijs
Blauw
Antraciet

We hebben ons best gedaan de kleuren van onze producten zo getrouw mogelijk weer te geven, maar de kleurweergave van computerschermen kan aanzienlijk variëren.

Alternatieven voor dit product

Kunnen wij u verder helpen?


"Wij leveren met plezier
aan alle bedrijven!"


U kunt ons ook gewoon bereiken via:
+31 35 621 60 42 | info@linnenatwork.nl | Facebook | LinkedIn

Nieuwsbrief ontvangen?