Hotelinrichting

 

Een goed en mooi hotelbed is natuurlijk the key element van iedere hotelkamer. Het slaapcomfort is van ongekend belang. Maar naast een lekker bed is een sterke uitstraling in uw hotelkamer absoluut onmisbaar. Gasten hechten er waarde aan dat een hotelkamer er mooi verzorgd uitziet. Bij een hip en stijlvol concept hoort een mooie moderne hotelinrichting. Linnenatwork kan naast de hotelbedden en al uw linnen ook de hotelkamer meubels voor u verzorgen! Richt uw hotelkamer van top tot teen in, en begin met de hotelinrichting van ùw specialist. Wij hebben een zeer ruim assortiment hotelinrichting:

Horeca meubels


Wij leveren diverse soorten hotelkamer meubels, zoals nachtkastjes, kasten, bureaus, bijzettafels, salontafels, tv-meubels, etc. Ieder item is op maat verkrijgbaar in allerlei verschillende uitvoeringen, kleuren, structuren en texturen. Zo is er voor ieder concept en iedere gewenste uitstraling een geschikte hotelinrichting te maken. Moet het de looks hebben van hout, steen, of liever van een zachter materiaal zoals linnen? Vraag naar de mogelijkheden.

Bovendien zijn al onze hotelkamer meubels getest op duurzaamheid, zodat ieder item geschikt is voor langdurig gebruik. Dit maakt het perfect voor het gebruik in uw hotel, hostel of bed and breakfast. Alles is volledig op maat te maken en te personaliseren.
Bekijk nu onze collectie moderne hotelmeubels >>

Projecttapijten


De basis van een goed ingerichte kamer is natuurlijk de perfecte vloer. Projecttapijten worden gebruikt voor het bedekken van vloeren in bijvoorbeeld bedrijven, winkels, zorginstellingen, hotels en horecagelegenheden. Projecttapijt is daarom een stuk sterker dan tapijt voor huishoudelijk gebruik. Het is gemaakt van polyamide vezels en is zeer slijtvast. Bovendien heeft projecttapijt een vuil werende functie waardoor uw vloer een stuk makkelijker te onderhouden is. 
Bekijk nu onze mogelijkheden met projecttapijten >>

Projectvloeren


Projectvloeren zijn zeer slijtvast en het heeft bovendien een vuilwerende functie waardoor uw vloer makkelijk te onderhouden is. Omdat wij, samen met projectinrichters en interieurarchitecten, voor de totaal-inrchting kunnen zorgen, nemen we u graag wat werk uit handen. Zo kunt u zich op het geheel richten. Wij beschikken over de juiste ervaring, de beste connecties en een zeer breed assortiment projecttapijten van topkwaliteit.
Bekijk nu onze sterke projectvloeren >>

Hotel gordijnen

Linnenatwork levert nu ook gordijnen voor hotels! Om de sfeer van uw kamers helemaal compleet te maken, leveren wij hotel gordijnen op maat. We weten dat u, als hotel eigenaar, hoge eisen stelt aan de gordijnen. Ze moeten natuurlijk mooi zijn, maar tegelijkertijd tegen een stootje kunnen. Tevens moeten ze eenvoudig te reinigen zijn. Misschien wilt u graag verduisterende gordijnen hebben? Alles kan! 
Bekijk nu onze mooie hotelgordijnen >>

Wij helpen u graag met de keuze voor de perfecte hotelinrichting.
Voor al uw vragen en een op maat gemaakt advies kunt u ons bellen op: +31 (0)35 621 60 42 of ons contactformulier invullen.

Alles is mogelijk! Wij zijn u graag van dienst!

 


9.3
468 Beoordelingen
prima communicatie/ snelle levering/kwaliteit

Bel ons voor een afspraak of stel uw vragen: +31 (0)35 621 60 42

Uw wens is onze uitdaging!

 

Bel nu voor gratis vrijblijvend advies:

+31 (0)35 621 60 42
Linnenatwork
Kerkstraat 5
3764 CR Soest
Ja, ik wil meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.

De laatste ontwikkelingen en beste aanbiedingen per email?


Gelieve dit veld leeg te laten.

Keurmerken
Gots MKB-OK-keurmerk
Wij werken samen met
horinko xandrion