Horeca meubels

 

Een goed en mooi hotelbed is natuurlijk the key element van iedere hotelkamer. Het slaapcomfort is van ongekend belang. Maar naast een lekker bed is een sterke uitstraling in uw hotelkamer absoluut onmisbaar. Gasten hechten er waarde aan dat een hotelkamer die er mooi en verzorgd uitziet. Bij een hip en stijlvol concept hoort een mooie moderne hotelinrichting. Linnenatwork kan naast de hotelbedden en al uw linnen, ook de horeca meubels voor u verzorgen! Geef uw hotelkamer van top tot teen vorm, begin daarbij met de hotelinrichting van ùw specialist.

Zeer ruim assortiment


Wij hebben een zeer ruim assortiment horeca meubels. Wij leveren diverse soorten hotelkamer meubels, zoals; nachtkastjes, kasten, bureaus, bijzettafels, salontafels, tv-meubel, etc. Ieder item is op maat verkrijgbaar in allerlei verschillende uitvoeringen, kleuren, structuren en texturen. Zo is er voor ieder concept en iedere gewenste uitstraling een geschikte hotelinrichting te maken. Moet het op echt hout lijken, of op steen, of liever op een zachter materiaal zoals linnen? Alles kan!

Duurzame meubels


Bovendien zijn al onze horeca meubels voor uw hotelkamer getest op duurzaamheid, zodat ieder item geschikt is voor langdurig gebruik. Dit maakt het perfect voor het gebruik in uw hotel, hostel of bed and breakfast.

Op deze pagina kunt u een sfeerimpressie vinden van de verschillende hotelinrichtingen en uitvoeringen die wij voor u kunnen verzorgen. Daarnaast vindt u hieronder een greep uit de materialen. Alles valt volledig op maat te maken en te personaliseren. Vraag naar de mogelijkheden.

Contact

Wij helpen u graag met de keuze voor horeca meubels voor uw hotelkamers. Voor al uw vragen en een op maat gemaakt advies kunt u ons bellen op: +31 (0)35 621 60 42 of ons contactformulier invullen.

Alles is mogelijk! Wij zijn u graag van dienst.

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van de bijna oneindige kleur-, materiaal- en structuurmogelijkheden.

NB: We hebben ons best gedaan de kleuren van onze producten zo getrouw mogelijk weer te geven, maar de kleurweergave van computerschermen kan aanzienlijk variëren.

 

9.3
468 Beoordelingen
prima communicatie/ snelle levering/kwaliteit

Dit assortiment is zeer uitgebreid, en prijzen zijn afhankelijk van de uitvoeringen en aantallen.

Neem daarom contact met ons op voor uitgebreide specificaties en prijsinformatie.

Bel nu voor gratis vrijblijvend advies:

+31 (0)35 621 60 42
Linnenatwork
Kerkstraat 5
3764 CR Soest
Ja, ik wil meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.

De laatste ontwikkelingen en beste aanbiedingen per email?


Gelieve dit veld leeg te laten.

Keurmerken
Gots MKB-OK-keurmerk
Wij werken samen met
horinko xandrion