Projecttapijten


Wanneer u een nieuw hotel begint of uw kamers een make-over zou willen geven, kunt u wel wat hulp gebruiken. Wij helpen en adviseren u graag met de inrichting van deze kamers. Ook voor het creëren van een vloeroplossing die perfect past binnen uw interieurconcept staan wij graag voor u klaar. Door ons mee te laten denken in het ontwerpproces kunnen we u nog meer toegevoegde waarde bieden. Zo kunnen we net even wat extra voor u doen.

Ideaal

De basis van een goed ingerichte kamer is natuurlijk de perfecte vloer. Projecttapijten worden gebruikt voor het bedekken van vloeren in bijvoorbeeld bedrijven, winkels, zorginstellingen, hotels en horecagelegenheden. Plekken waar veel gelopen wordt. Projecttapijt is daarom een stuk sterker dan tapijt voor huishoudelijk gebruik. Het is gemaakt van polyamide vezels en is zeer slijtvast. Bovendien heeft projecttapijt een vuil werende functie waardoor uw vloer een stuk makkelijker te onderhouden is. Ideaal dus, zo’n projecttapijt!

Brandvertragend tapijt

De inrichting van openbare ruimtes moeten voldoen aan diverse strenge regels vanuit de overheid en de brandweer. Bijna alle projecttapijten zijn brandvertragend en voldoen aan de eisen die gesteld worden door deze partijen. Zo zijn uw hotelkamers dus ook nog veilig.
Bekijk hier de do’s en don’ts m.b.t. de brandveiligheid regels voor hotels.  

Ons brede assortiment

Omdat wij, samen met projectinrichters en interieurarchitecten, voor de totaal-inrichting van uw kamers kunnen zorgen, nemen we u graag wat werk uit handen. Zo kunt u zich op het geheel richten. Wij beschikken over de juiste ervaring, de beste connecties en een zeer breed assortiment projecttapijten van topkwaliteit. Maak een afspraak en kom langs, we zijn u graag van dienst!

Voor vragen, meer opties en een gratis advies: bel ons op: +31 (0)35 621 60 42 of vul ons contactformulier in.

Liever een gladde vloer? Bekijk ook onze projectvloeren.


9.3
468 Beoordelingen
prima communicatie/ snelle levering/kwaliteit

Dit assortiment is zeer uitgebreid, en prijzen zijn afhankelijk van de uitvoeringen en vierkante meters.


Neem daarom contact met ons op voor een uitgebreid advies, de specificaties en voor meer prijsinformatie.

 

Bel nu voor gratis vrijblijvend advies:

+31 (0)35 621 60 42
Linnenatwork
Kerkstraat 5
3764 CR Soest
Ja, ik wil meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.

De laatste ontwikkelingen en beste aanbiedingen per email?


Gelieve dit veld leeg te laten.

Keurmerken
Gots MKB-OK-keurmerk
Wij werken samen met
horinko xandrion