Projectvloeren


Wanneer u een nieuw hotel begint of gastenkamers een make-over zou willen geven, kunt u vast wel wat hulp gebruiken. Wij helpen en adviseren u graag met de inrichting van deze kamers. Ook voor het creëren van een vloeroplossing die perfect past binnen uw interieurconcept staan we graag voor u klaar. Door ons mee te laten denken in het ontwerpproces kunnen we u nog meer toegevoegde waarde bieden. Zo kunnen we net even wat extra’s voor u doen.

De basis van een goed ingerichte kamer is natuurlijk: de perfecte vloer. Projectvloeren worden gebruikt voor het bedekken van vloeren in bijvoorbeeld bedrijven, winkels, zorginstellingen, hotels en horecagelegenheden. Plekken waar veel gelopen wordt. Projectvloeren zijn daarom een stuk sterker dan vloeren voor huishoudelijk gebruik. Projectvloeren zijn zeer slijtvast en het heeft bovendien een vuilwerende functie waardoor uw vloer een stuk makkelijker te onderhouden is.

Ons brede assortiment

Omdat wij, samen met projectinrichters en interieurarchitecten, voor de totaal-inrchting kunnen zorgen, nemen we u graag wat werk uit handen, zodat u zich op het geheel kunt richten. Wij beschikken over de juiste ervaring, de beste connecties en een zeer breed assortiment projecttapijten van topkwaliteit.

Maak een afspraak en kom langs, we zijn u graag van dienst!

Voor vragen, mogelijkheden, oplossingen en een gratis advies: bel ons op: +31 (0)35 621 60 42 of vul ons contactformulier in. Liever een tapijt op de vloer? Bekijk ook onze projecttapijten.


Brandvertragende vloeren

De inrichting van openbare ruimtes moeten voldoen aan strenge regels vanuit de overheid en brandweer. Bekijk hier de do’s en don’ts m.b.t. de brandveiligheids regels voor hotels.

9.3
468 Beoordelingen
prima communicatie/ snelle levering/kwaliteit

Dit assortiment is zeer uitgebreid, en prijzen zijn afhankelijk van de uitvoeringen en vierkante meters.

Neem daarom contact met ons op voor een uitgebreid advies, de specificaties en voor meer prijsinformatie.

 

Bel nu voor gratis vrijblijvend advies:

+31 (0)35 621 60 42
Linnenatwork
Kerkstraat 5
3764 CR Soest
Ja, ik wil meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.

De laatste ontwikkelingen en beste aanbiedingen per email?


Gelieve dit veld leeg te laten.

Keurmerken
Gots MKB-OK-keurmerk
Wij werken samen met
horinko xandrion