Home > Hotelinrichting > Horecameubels

Horecameubels

Een goed en mooi hotelbed is natuurlijk the key element van iedere hotelkamer. Het slaapcomfort is van ongekend belang. Maar naast een lekker bed is een sterke uitstraling in uw hotelkamer absoluut onmisbaar. Gasten hechten er waarde aan dat een hotelkamer die er mooi en verzorgd uitziet. Bij een hip en stijlvol concept hoort een mooie moderne hotelinrichting. Linnenatwork kan naast de hotelbedden en al uw linnen, ook de horeca meubels voor u verzorgen! Geef uw hotelkamer van top tot teen vorm, begin daarbij met de hotelinrichting van ùw specialist.

Zeer ruim assortiment

Wij hebben een zeer ruim assortiment horeca meubels. Wij leveren diverse soorten hotelkamer meubels, zoals; nachtkastjes, kasten, bureaus, bijzettafels, salontafels, tv-meubel, etc. Ieder item is op maat verkrijgbaar in allerlei verschillende uitvoeringen, kleuren, structuren en texturen. Zo is er voor ieder concept en iedere gewenste uitstraling een geschikte hotelinrichting te maken. Moet het op echt hout lijken, of op steen, of liever op een zachter materiaal zoals linnen? Alles kan!

Duurzame meubels

Bovendien zijn al onze horeca meubels voor uw hotelkamer getest op duurzaamheid, zodat ieder item geschikt is voor langdurig gebruik. Dit maakt het perfect voor het gebruik in uw hotel, hostel of bed and breakfast.

Op deze pagina kunt u een sfeerimpressie vinden van de verschillende hotelinrichtingen en uitvoeringen die wij voor u kunnen verzorgen. Daarnaast vindt u hieronder een greep uit de materialen. Alles valt volledig op maat te maken en te personaliseren. Vraag naar de mogelijkheden.

Foto’s van enkele horecameubels

Waarom kiezen voor onze horecameubels?

  • Ruim assortiment
  • Eindeloze keuze in kleuren en patronen
  • Volledig op maat te maken en te personaliseren

Prijzen

Dit assortiment is zeer uitgebreid, en prijzen zijn afhankelijk van de uitvoeringen en aantallen.

Neem daarom contact met ons op voor uitgebreide specificaties en prijsinformatie.

Mogelijkheden

Tranche dark
Tranche light
Sherwood dark
Sherwood light
Sherwood light
Scacco Matto
Primo Fiore
Maloja dark
Maloja light
Maloja louvre
Concreta Seta
Azimut

Kunnen wij u verder helpen?

Wij helpen u graag verder met vrijblijvend advies of een offerte. Een kijkje nemen in onze showroom? Maak een afspraak en we zorgen dat de koffie klaarstaat!

“Wij leveren met plezier
aan alle bedrijven!”

personeel-jessica

Jessica Raspe

Sales


U kunt ons ook gewoon bereiken via:
+31 35 621 60 42 | info@linnenatwork.nl | Facebook | LinkedIn

Nieuwsbrief ontvangen?