Home > Hotelinrichting > Hotelgordijnen

Hotelgordijnen

Hotelgordijnen nodig? Linnenatwork levert nu ook gordijnen voor hotels. Om de sfeer van uw gastenkamers helemaal compleet te maken, leveren wij hotel gordijnen op maat. We weten dat u, als hotel eigenaar, hoge eisen stelt aan de gordijnen. De hotel gordijnen moeten natuurlijk mooi zijn, maar tegelijkertijd tegen een stootje kunnen. Tevens moeten ze eenvoudig te reinigen zijn. Misschien wilt u graag verduisterende gordijnen hebben? Alles kan!

Hoe kiest u?

Overwegingen kunnen zijn: Welke sfeer willen we uitstralen? Welk gevoel willen we onze gasten geven? Hoe zit het met de zon? Wat voor een soort plafond hebben we en welk type bevestiging hebben we nodig? Hoe zit het met de akoestiek? We denken graag met u mee. Vanzelfsprekend zijn onze producten kwalitatief hoogstaand, waardoor u zeker bent van een lange levensduur. Maar bovenal vinden we functionaliteit essentieel. Een hotel gebruikt de gordijnen intensief en daarom moeten ze praktisch zijn in gebruik.

Persoonlijk advies

Graag bespreken we met u alle wensen en eisen, zodat we een op maat gemaakt advies kunnen geven. Zo krijgt u altijd hotel gordijnen die perfect bij uw interieur passen.

Foto’s van de gordijnen

Waarom kiezen voor onze hotelgordijnen?

  • Hoge kwaliteit hotelgordijnen
  • Veel keus in kleuren en patronen
  • Speciaal voor de hotellerie!

Prijzen

Dit assortiment is zeer uitgebreid, en prijzen zijn afhankelijk van de uitvoeringen en meters.

Neem daarom contact met ons op voor een uitgebreid advies, de specificaties en voor meer prijsinformatie.

Kunnen wij u verder helpen?

Wij helpen u graag verder met vrijblijvend advies of een offerte. Een kijkje nemen in onze showroom? Maak een afspraak en we zorgen dat de koffie klaarstaat!

“Wij leveren met plezier
aan alle bedrijven!”

personeel-lucy

Renate Lefering

Sales


U kunt ons ook gewoon bereiken via:
+31 35 621 60 42 | info@linnenatwork.nl | Facebook | LinkedIn

Nieuwsbrief ontvangen?