Home > Hotelinrichting > Projectvloeren

Projectvloeren

Wanneer u een nieuw hotel begint of gastenkamers een make-over zou willen geven, kunt u vast wel wat hulp gebruiken. Wij helpen en adviseren u graag met de inrichting van deze kamers. Ook voor het creëren van een vloeroplossing die perfect past binnen uw interieurconcept staan we graag voor u klaar. Door ons mee te laten denken in het ontwerpproces kunnen we u nog meer toegevoegde waarde bieden. Zo kunnen we net even wat extra’s voor u doen.

De basis van een goed ingerichte kamer is natuurlijk: de perfecte vloer. Projectvloeren worden gebruikt voor het bedekken van vloeren in bijvoorbeeld bedrijven, winkels, zorginstellingen, hotels en horecagelegenheden. Plekken waar veel gelopen wordt. Projectvloeren zijn daarom een stuk sterker dan vloeren voor huishoudelijk gebruik. Projectvloeren zijn zeer slijtvast en het heeft bovendien een vuilwerende functie waardoor uw vloer een stuk makkelijker te onderhouden is.

Ons brede assortiment

Omdat wij, samen met projectinrichters en interieurarchitecten, voor de totaal-inrchting kunnen zorgen, nemen we u graag wat werk uit handen, zodat u zich op het geheel kunt richten. Wij beschikken over de juiste ervaring, de beste connecties en een zeer breed assortiment projecttapijten van topkwaliteit.

Maak een afspraak en kom langs, we zijn u graag van dienst!

Foto’s van de projectvloeren

Waarom kiezen voor onze projectvloeren?

  • Hoge kwaliteit projectvloeren
  • Veel keus in kleuren en patronen
  • Brand vertragend, speciaal voor de hotellerie

Prijzen

Dit assortiment is zeer uitgebreid, en prijzen zijn afhankelijk van de uitvoeringen en vierkante meters.

Neem daarom contact met ons op voor een uitgebreid advies, de specificaties en voor meer prijsinformatie.

Kunnen wij u verder helpen?

Wij helpen u graag verder met vrijblijvend advies of een offerte. Een kijkje nemen in onze showroom? Maak een afspraak en we zorgen dat de koffie klaarstaat!

“Wij leveren met plezier
aan alle bedrijven!”

personeel-marit

Marit Bruininga

Marketing


U kunt ons ook gewoon bereiken via:
+31 35 621 60 42 | info@linnenatwork.nl | Facebook | LinkedIn

Nieuwsbrief ontvangen?