Recensies van Linnenatwork


Uw mening telt!

Bekijk hieronder de recensies en beoordelingen van onze relaties!

Bent u inmiddels enkele jaren bekend met ons of heeft u recent kennis gemaakt met ons? Beoordeel ons nu deze via deze link: Kiyoh of geef uw mening aan ons door via info@linnenatwork.nl.

Hartelijk dank!

Erve Fakkert
"Ruim vijf jaar geleden is onze Bed and Breakfast Erve Fakkert in Twente geopend. Vele gasten hebben we mogen ontvangen en iedere ochtend krijgen we complimenten over de geweldige bedden en matrassen. Onze gasten zijn tevreden over het totaalconcept waaraan jullie hebben meegewerkt.

Wij zijn blij dat we jullie hebben "gevonden" op internet. We hebben nu voor het eerst weer showergel en shampoo nodig en dat was ook binnen 24 uur geregeld. Klasse!

Anne-Marie en Cor Weusthof
Everlostraat 3
7596 MP Rossum
www.erve-fakkert.nl

Eiffelvillas


Wij runnen sinds ruim een jaar een luxe vakantiehuis voor 14 personen in de Eifel. Wij én onze klanten zijn zeer tevreden over de boxsprings, matrassen en bedlinnen die we bij LinnenatWork aangeschaft hebben.

Vandaag kreeg ik zelfs een mailtje van een gast die vroeg waar we de matrassen gekocht hadden; thuis ontwaakte ze altijd met stijve en pijnlijke botten terwijl ze in ons huis tijdens het hele verblijf nergens last van had.

Gertie en Wil Voorter
www.eiffelvillas.nl

Molmento Bed & Breakfast


Voor onze nieuwe eigentijdse bed en breakfast waren we op zoek naar kwaliteitsvol en betaalbaar bedlinnen en badlinnen. Dankzij jullie ruim assortiment, konden we meteen ook de boxsprings en matrassen bij jullie aankopen.

Het was erg fijn te ervaren dat jullie ook voor kleinere klanten (we hebben 3 kamers) zoveel moeite doen om alles aan dezelfde prijzen te leveren. Anneke zorgde voor een zeer warm welkom in de showroom en stond ons in onze keuze bij met raad en daad.

We zijn nu bijna vier maanden open en krijgen erg fijne reacties van onze gasten over een zalige nachtrust en heerlijk zachte handdoeken. Voor ons het beste bewijs dat een luxueus gevoel van de gast perfect kan samengaan met een betaalbare prijs.

Heel erg bedankt en als we aan uitbreiding toe zijn, laten we zeker opnieuw van ons horen!

Met vriendelijke groeten,

 

Peter & Kristien
B&B Molmento
St.-Leonardusstraat 12
B-2400 Mol
+32 14 75 68 51
+32 498 61 41 31
www.molmento.be

Buitenboel Brabant


We zijn zelf ontzettend tevreden over de bedden en het linnengoed, en krijgen ook veel complimenten van onze gasten, ‘heerlijke bedden’, ‘fantastisch geslapen’, etc. Helemaal geweldig dus, precies zoals wij het voor ogen hadden.

 

 

Bart en Renate
Buitenboel
Holthees
www.buitenboelbrabant.nl

Landhaus meine auszeit


Vanaf het eerste moment is het contact met Linnenatwork prettig geweest. Eerlijke advisering over hun producten. De kracht van Linnenatwork is ‘wat je ziet is wat je krijgt’. Ook het internationale transport is vlekkeloos verlopen. De degelijke kwaliteit van de bedden dragen er aan bij dat onze gasten een perfecte “Meine Auszeit” beleven.
Bedankt voor de prettige samenwerking.

 

 

Joost Lafeber en Kim de Vries
Landhaus Meine Auszeit
Buchenweg 12
94249 Bodenmais (Beieren)
Duitsland
www.landhausmeineauszeit.nl

Bed And Breakfast Kava

Wat een fijn contact met Linnenatwork, afspraak is afspraak! Met de kwaliteit van de producten zijn wij zeer tevreden, wij krijgen veel positieve reacties van onze gasten.

 

Charlotte van Hoenacker
De Swaenhoeck
Damme-Belgie

Bed And Breakfast Kava

Linnenatwork is een geweldig bedrijf als het gaat om advisering in slaapcomfort, bedlinnen en alles wat er bij een goede nachtrust komt kijken.

Daarnaast beschikt Linnenatwork over een geweldige collectie badtextiel, aankleding, accessoires en overige artikelen die nodig zijn bij het inrichten van hotels en bed & breakfasts. Er wordt over alles (in mijn geval door de altijd enthousiaste en vrolijke Anneke Kroon) meegedacht en geadviseerd.

Zo is er voor een lopend project van VINK interieurontwerp een geweldig advies neergelegd m.b.t. de inrichting en gebruik van 23 hotelkamers. Wat mij betreft is dit niet het laatset project dat via Linnenatwork kan worden uitgevoerd en hoop ik op een prettige samenwerking, ook voor toekomstige projecten!

Richard Vink
VINK interieurontwerp

Bed And Breakfast Kava
Ruim een jaar geleden opende bed and breakfast Kava in Antwerpen (Wilrijk) haar deuren. We vonden goede bedden en kwaliteitsvolle linnen zeer belangrijk en gingen via het internet op zoek. Enkel het allerbeste is goed genoeg.

Wij raden ieder die een dergelijk project wil starten de producten van linnenatwork ten zeerste aan. Jullie besteden veel aandacht aan kwaliteit, advies en nazorg. Van onze gasten krijgen we complimenten over de kwaliteit van de bedden. Daar doen we het toch voor he.


Bedankt voor de fijne samenwerking, die hopelijk nog jaren mag duren.


Met vriendelijke groeten,

Krista Van Boeckel
Bed and Breakfast Kava
http://www.bed-and-breakfast-kava.be/
Eglantierlaan 98
2610 Wilrijk (Antwerpen)

Hotel Mozaic
"Linnenatwork is al vanaf de start onze vaste leverancier van al het linnen. Linnenatwork valt op door een moderne en verfrissende aanpak, die zich positief onderscheidt van de gevestigde hotel suppliers."

Corina Waaijer,
Hotel Mozaic,
Den Haag,
www.mozaic.nl

Singel Hotel
"Sinds 2 jaar zijn wij, gezien de hoge kosten, gestopt met het leasen van ons linnen en kopen wij ons hotellinnen rechtstreeks bij Linnenatwork. Wij zijn blij dat we een bedrijf gevonden hebben dat begrijpt wat advies, kwaliteit, flexibiliteit en service betekent!"

Christiaan Engelmann,
Singel Hotel,
Amsterdam,
www.singelhotel.nl

Bed and Breakfast
"Wij laten u graag weten dat onze klanten en ook wij zéér tevreden zijn over de bedden. De hoofdkussens vallen ook in de smaak al vinden sommige ze iets te dik. Maar nu hebben we uit enkele wat vulling genomen en nu is het prima.

De hoeslakens zijn geweldig! Klanten vinden ze fijn en ze blijven mooi in de was. Niet gekrompen! De matras overtrekken zijn ook prima. De handdoeken en badmatten zijn nu toch al verschillende keren gewassen en blijven mooi. Ik heb er nog niemand over horen klagen. Dus wij zijn best tevreden over het linnen en de bedden die wij bij jullie hebben aangekocht.


We hebben jullie adres al meermaals door gegeven."

LE MONT CIGALE
Johan en Lieve Cardon Boeynaems

Gitel Salle 1024
"In ons gastenboek schrijven mensen regelmatig dat de bedden heerlijk sliepen. Verder geven wij regelmatig jullie naam/website door aan gasten."

Ina de Laat,
Gitel Salle 1024,
Bertogne, België,
www.salle1024.be

Enza Zaden
"Geachte Anneke, Als Enza Zaden jou toch niet had, dan was er een bedrijfsrestaurant geweest die niet aangekleed zou zijn. Dat kan niet en dat heb jij dan ook bewezen met deze snelle actie. Nogmaals bedankt."

Met vriendelijke groet,

Wesley Groeneveld,
Facility Manager,
Enza Zaden Beheer B.V, www.enzazaden.com

Camping Zennewijnen
"Zo?n anderhalf jaar wordt er nu in onze Bed and Breakfast geslapen op jullie bedden en onder jullie dekbedden. We krijgen veel complimenten over onze lekkere bedden. Onze gasten komen uitgerust en vrolijk aan het ontbijt. Graag brengen we het compliment over aan jullie, want jullie hebben ons daarmee goed geadviseerd."

Met vriendelijke groet,

Ton en Jeannette Coenraads,
Camping Zennewijnen, www.campingzennewijnen.nl

Schoonheidssalon Corina
"Goedemiddag, Ik ben een zeer tevreden klant. Het badlinnen wat ik gebruik van jullie, wordt zeer veel gebruikt, en dus gewassen, maar de kleurechtheid is van goede kwaliteit, want het blijft erg mooi!
Een goede zomer toegewenst!"

met vriendelijke groet,

Corina Brink,
Schoonheidssalon Corina

Stammis Horeca Verhuur
"Als verhuurbedrijf ben je afhankelijk van leveranciers die naast kwaliteit die ze leveren ook hun afspraken nakomen, en niet bang zijn om adviezen te geven. Stammis Horeca Verhuur heeft in Linnenatwork een leverancier gevonden die past in dit profiel. Of het nu gaat om aanvullingen van de verhuurvoorraad of aanbiedingen van maatwerk voor klanten. Ernest draait zijn hand er niet voor om, mee te gaan naar een klant en daar samen met ons een goed en gedegen advies te geven, ondersteund met voorbeelden en vooral kennis van materialen betreffende het gebruik. Ernest dank hiervoor, en laten we hopen op een lange, vruchtbare samenwerking."

Arjan Groen,
Directeur Stammis Horeca Verhuur B.V, www.stammishorecaverhuur.nl

Soleige Vallandry
"Begin december vorig jaar hadden wij voor een aantal chalets, die wij in beheer hebben, staande aan de vooravond van het wintersportseizoen nieuw bedlinnen nodig. Mede door de uiterst plezierige en professionele wijze waarop de afspraak en goede voorlichting van keuze van bedlinnen tot stand kwam hebben wij besloten om tot de bestelling hiervan over te gaan. Geheel volgens de afspraak werd er in (binnen) één week geleverd en konden de spullen nog tijdig mee naar Frankrijk. Inmiddels zijn er al heel wat wissels geweest en is het goed te constateren dat, o.b.v. de gehouden enquetes onder onze gasten, er een uiterst positieve waardering is. Dat dit mede wordt veroorzaakt door het aangeschafte bedlinnen staat voor ons vast. Niet alleen de gasten maar ook het personeel, dat het moet wassen en de bedden weer moet opmaken is er zeer content mee."

Jan Vos,
Soleige Vallandry,
www.soleige.nl

Bed and Breakfast
"Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop. Allereerst wil ik stellen dat ik een leuk, hartelijk en vooral erg servicegericht contact heb gehad met Anneke Kroon, die haar met ons gemaakte afspraken na is gekomen (zelfs dat maak je tegenwoordig niet meer zo vaak mee) en met ons heeft meegedacht. Dankzij haar hebben wij een afgewogen keus kunnen maken. De orderafhandeling is prima verlopen en de geleverde goederen zijn goed verpakt op het voorspelde tijdstip ontvangen. De door ons gekozen (en door Anneke geadviseerde) kwaliteit van het badlinnen is inderdaad erg comfortabel en luxe en het is dan ook niet verwonderlijk dat wij zeer tevreden klanten zijn.
Kortom: rapportcijfer 9 1/2

Een zeer tevreden klant"

Peter Neve,
Bed and Breakfast Peter en Lian,
Frankrijk

Residence Pierre
"Beste Cindy en Ernest,

De bestelling is in goede orde geleverd gisteren, Ondertussen alles al uitgepakt!!


Mooi, mijn vrouw is tevreden fantastische kwaliteit! Bedankt alvast voor de stipte en vlugge levering, Vooral de vloermatjes zijn iets speciaal en prachtig,"

Groeten,

Peter en Heidi,
Residence Pierre,
www.residencepierre.be

Restaurant Cadzandria
Afgelopen seizoen hadden wij zeer snel nieuw linnen nodig voor in ons restaurant.
Door op internet te gaan zoeken zijn we bij Linnenatwork terecht gekomen.

Jullie hebben ons super snelle service geleverd en na een druk seizoen met heel veel wassen en strijken door de wasserij (waar het linnen toch meestal sneller van slijt) zijn onze tafellopers en servetten nog als nieuw.


Als we weer linnengoed nodig hebben zijn jullie zeker ons adres waar we aankloppen.
Collega's die op zoek zijn naar prijs /kwaliteit en vragen waar ze terecht kunnen geven wij zeker jullie adres.


Succes met de zaken en graag tot een volgende keer .


Met vriendelijke groet,

Bianca en Bas Dierick,
Restaurant Cadzandria, "Cuisine de la mer"
Boulevard de Wielingen 2 4506 JH Cadzand-Bad
Tel: 0031 117 391 360
info@cadzandria.nl
www.cadzandria.nl

Chambres D?hotes Maison Ruthier
Beste,

Met deze wil ik u mijn tevredenheid uiten betreffende uw kwaliteitslinnengoed.
6 maand geleden zijn we bij jullie op bezoek gekomen in de toonzaal in Soest,het was wel een eindje rijden, maar het loonde de moeite.


Na een uitgebreide uitleg over alle produkten zijn we uiteindelijk overgegaan tot de aankoop van de bedden, matrassen en alle toebehoren, ook alle badlinnen hebben we aangekocht.


Wij en onze klanten hebben niets dan lof over de kwaliteit van de bedden,ook over het bed-en badlinnen zijn we zeer tevreden,ik was en strijk alles zelf en die veranderen niets.(niet krimpen, niet verkleuren)
kortom super kwaliteit!!!!!


Dank voor de goede service en klantvriendelijkheid.

Nicole Devoldere
Chambres D?hotes Maison Ruthier
Ruthier 13
4950 Waimes-Faymonville
+32(0)80330980
www.maison-ruthier.be

De goede 13
Hallo, Cindy

Sinds enkele weken is onze B&B De Goede 13 te Brugge ? België open, en bij deze kunnen we alleen maar bevestigen dat onze gasten zeer tevreden zijn wat betreft bedden, matrassen, hoofdkussens, bedlinnen en badlinnen.


Wijzelf zijn heel tevreden met de re van onze eerste gasten en natuurlijk wij ook, alsook met de ontvangst, de begeleiding, het bestellen en het leveren van de goederen door linnenatwork . Alles paste perfect in het plaatje en wij tevreden.


Met vriendelijke groetjes uit Brugge.


Chantal en Chris
www.degoede13.be


 

Hemelsgoed
Dag Anneke,

Graag laten wij per mail weten dat we ontzettend tevreden zijn over onze aankoop bij Linnen@work.
Eigenlijk was onze eerst indruk al zeer positief over de manier hoe we bij jullie ontvangen werden in de zaak in Soest. Het was meer dan de moeite waard om de grote afstand af te leggen. We werden hartelijk ontvangen én we kregen zeer deskundige uitleg, zonder opdringerigheid.


Ondertussen baten we 4 maanden onze zaak uit en hebben er al enkele klanten hun grote tevredenheid geuit: ze ervaren een hemelse nachtrust ! (ondanks we niet de duurste kwaliteit van boxspring-bed en matras kozen!). Zelf ondervind ik het grootste gemak om het linnen te wassen en strijken. Ze zijn vorm en kleurvast.


Proficiat aan jullie team en doe zo voort met jullie uitstekende producten en ontzettend goede service.


Groetjes,

Magda Vandycke,
Hertsberge bij Brugge
www.hemelsgoed.be

Treb Charter
Met het Skutsje Vlijt & Zegen (uit 1899!) worden tochten gevaren vanuit de thuishaven Huizen (Haven van 't Gooi).

Er wordt gevaren met groepen van maximaal 12 personen op het Gooimeer en Markermeer of verder.

De groepen ervaren het als teruggaan in de tijd om met deze historische boot, meer dan 100 jaar oude Skutsje, te zeilen. Genietend van elk moment.

De schipper en maat maken met een luxe lunch, haring met een borrel, lekkere wijn, de dag tot een topevenement voor groepen medewerkers, relaties, vrienden of familie.

Wij bevelen Linnenatwork aan voor al uw bed- en tafellinnen.

Er wordt naar tevredenheid al heel veel jaren samengewerkt.

Schipper Bert,
www.trebcharter.nl

Casarural Sanmiguelmerlich
Beste Cindy en Ernest,

Wij willen jullie complementeren met de fantastisch kwaliteit bedden en linnen die jullie ons geleverd hebben voor onze Casa Rural San Miguel Merlich in Ador bij Valencia.
Onze gasten zijn zo enthousiast over jullie "Koninklijke"bedden dat velen contact met jullie opnemen om zelf ook deze bedden en linnen aan te schaffen!

Hensly Wilmans en Peter van Breukelen
www.casarural-sanmiguelmerlich.com

Casarural Sanmiguelmerlich
even een review vanuit Winterswijk.

Drie jaar geleden hebben wij onze Bed and Breakfast ingericht met bedden en bedlinnen van Linnen at work.


Inmiddels is het aantal bedden uitgebreid naar 20 en we komen steeds weer terug bij Linnenatwork vanwege de kwaliteit en service.
Onze gasten vinden de bedden geweldig en daarmee doen wij ook weer goede zaken.
Helemaal top! Wij zijn een zeer tevreden klant.


Met vriendelijke groet

Bed and Breakfast Nieuw Beusink
www.nieuwbeusink.nl
Erick Koedood en Magda Konings
Nieuw Beusinkweg 20
7103DJ Winterswijk
0543 840857


9.3
468 Beoordelingen
prima communicatie/ snelle levering/kwaliteit
Bel nu voor gratis vrijblijvend advies:

+31 (0)35 621 60 42
Linnenatwork
Kerkstraat 5
3764 CR Soest
Ja, ik wil meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.

De laatste ontwikkelingen en beste aanbiedingen per email?


Gelieve dit veld leeg te laten.

Keurmerken
Gots MKB-OK-keurmerk
Wij werken samen met
horinko xandrion