Stoelhoezen

Sfeer met stoelhoezen

De aankleding van een ruimte is van groots belang. De gekozen stijlen, kleuren en decoratie bepalen in grote mate de sfeer in een restaurant, hotel of evenement. Bovendien functioneert de uitstraling als het visitekaartje. Met een functie als visitekaartje is het natuurlijk van belang dat de ruimte er goed verzorgd en stijlvol uitziet. Hiervoor kunt u gebruik maken van allerlei aankleding, zoals tafellakens, statafelhoezen, tafelrokken en congreskleden. Ook stoelhoezen dragen enorm bij aan de beleving van uw gasten. Een stoelhoes kan een echte eyecatcher zijn of mooi en subtiel aansluiten bij uw huisstijl.

Traditioneel of stretch

Linnenatwork biedt een ruim assortiment stoelhoezen. We maken onderscheid tussen de traditionele stoelhoes en de stoelhoes stretch. De traditionele stoelhoes is doorgaans een meer klassieke en elegante hoes. De stoelhoes stretch is een strakke en moderne variant. Deze geeft net als onze stretch tafelhoezen en –rokken een speels en eigentijds effect.

Alles is mogelijk

Binnen zowel de traditionele als de stretch stoelhoezen bieden wij een enorme variatie aan modellen, die u hier kunt bekijken. De stoelhoezen zijn in praktisch iedere kleur verkrijgbaar. Alles is mogelijk, zo bent u er van verzekerd dat uw stoelhoezen bij de huisstijl en/of de gekozen sfeer passen. Naast de standaard modellen in ons assortiment, die bijvoorbeeld geschikt zijn voor banqueting stackchairs en plastic bistrostoelen, kunnen wij de stoelhoes speciaal voor u op maat laten maken. Wij verzorgen op die manier graag de perfecte hoes voor uw eigen stoelen.

Foto's van Stoelhoezen

Waarom kiezen voor deze stoelhoezen

Keuze uit een elegante klassieke sfeer of juist een hippe sfeer
Volledig op maakt gemaakt
Eenvoudig te reinigen

Prijzen

Product
Prijs per stuk
Vanaf
9,95
Stoelhoezen voor de standaard stackchair zijn per stuk leverbaar. Op maat gemaakte hoezen zijn vanaf 50 stuks leverbaar. De uitvoeringen zijn in vele kleuren verkrijgbaar in gewone en stretchstoffen.

* Alle prijzen zijn in euro’s en exclusief btw.

Traditionele kleuren


White
Ecru
Cream
Dune
Granate
Red
Bordo
Dark Brown
Rust Brown
Anthracite
Black
Lime
Marine
Dark Blue
White
Ecru
Orange
Taupe
Dark Brown
Black
White
Ecru
Lime
Dark Green
Bright Orange
Bright Red
Bordo
Purple
Dune
Chocolate
Anthracite
Black
Dark Blue
White
Ecru
Ivory
Sand
Gold
Ruby
Granate
Burgundy
Purple
Marine
Anthracite
Chocolate
Dark Brown
Dark Green
Black
Anthracite
Azalea
Bordo
Bright orange
Bright red
Chocolate
Dark blue
Ecru
Grey
Lemon
Light green
Lila
Pink
Purple
Dune
Orange
Dark brown
Black
Turqouise
White
Yellow

Alternatieven voor dit product

Kunnen wij u verder helpen?U kunt ons ook gewoon bereiken via:
+31 35 621 60 42 | info@linnenatwork.nl | Facebook | LinkedIn

Nieuwsbrief ontvangen?