Statafelhoezen en tafelrokken

Wilt u uw hotel- of restaurantgasten de ultieme luxe sfeerbeleving bieden? Of heeft u een groots evenement aan te kleden? Gebruik onze statafelhoezen en tafelrokken om altijd de juiste sfeer neer te zetten! Van oorsprong zijn tafelhoezen bedoeld om de tafel te beschermen, maar dat is allang niet meer de enige functie. Met tafelhoezen, -kleden en -rokken kunnen we een verhaal vertellen, een belevenis creëren, een kleur toevoegen, een eenheid maken, een sfeer neerzetten of  een imago versterken.

 Wij hebben een zeer ruim assortiment aan tafelhoezen en rokken, zowel effen gekleurd, als volledig gepersonaliseerd. Voor iedere sfeer een bijpassende hoes!

Het assortiment


» Statafelhoezen

Onze statafelhoezen van stretchstof kunnen zowel chique als speels gestijld worden en zijn daardoor breed inzetbaar. Alle maten, kleuren en prints kunnen wij voor u verzorgen.  


» Statafelrokken

De traditionele statafelrokken geven een klassieke, sierlijke en ook zakelijke sfeer. Er is keuze uit diverse modellen. Daarnaast hebben wij eigentijdse statafelrokken van stretchstof. Deze kunnen zowel chique als stoer worden ingezet.


» Tafelhoezen
 

De strakke stretch tafelhoezen geven een moderne en speelse uitstraling. Alles is mogelijk met betrekking tot maat, kleur, print en logo.


» Tafelrokken

Tafelrokken geven een chique en stijlvolle uitstraling. Wij bieden zowel traditionele als moderne tafelrokken. Deze toveren uw restaurant, hotel of evenement om tot een ware beleving.


» Congreskleden

Congreskleden geven een strakke en nette uitstraling en zijn zeer geschikt voor congressen, conferenties en zakelijke bijeenkomsten of voor in uw onderneming. Ze hangen aan drie zijden tot aan de grond. De achterzijde is korter, hierdoor kunnen er gemakkelijk stoelen onder geplaatst worden.  


» Stoelhoezen

Ook stoelhoezen zetten de puntjes op de i als het op sfeer aankomt. Wij hebben een ruim assortiment stoelhoezen, zowel traditioneel als stretch. Bekijk ook ons aanbod stoelstrikken voor over de hoezen, om van uw stoel een uniek item te maken.  


Maak van uw hotel, restaurant of evenement een echte beleving door de juiste keuze tafelhoes of rok. Wij adviseren u graag! Vraag naar de mogelijkheden of bestel nu via:
T:+31 (0)35 621 60 42 of via ons ons contactformulier.9.1
445 Beoordelingen
Heel snelle reactie, en levering! Zeer tevreden! Heel vriendelijke dame aan de telefoon!

Statafelhoezen en Tafelrokken

 

Statafelrokken

Per stuk vanaf  11,95


Statafelhoezen Basic Stretch met tophoes

Per stuk  21,95

 

Statafelhoezen Superior Stretch met rits

Per stuk  34,50

 

Stoelhoezen

Vanaf  9,95

 

Tafelrokken Plisse 180%

Per meter vanaf  9,17

Alle prijzen zijn in euro's en exclusief btw

 

Bel nu voor gratis vrijblijvend advies:

+31 (0)35 621 60 42
Linnenatwork
Kerkstraat 5
3764 CR Soest
Ja, ik wil meer informatie

Please leave this field empty.

De laatste ontwikkelingen en beste aanbiedingen per email?


Please leave this field empty.

Keurmerken
Wij werken samen met