Congreskleden

 

De juiste sfeer met congreskleden
Bent u bezig om een groot zakelijk congres te organiseren, waar grootse namen uit de branche op af komen? Verwacht u een hele delegatie voor een conferentie? Vergaderen er regelmatig bedrijven en ondernemers in uw pand? Of wilt u gewoon de tafels in uw restaurant of hotel een finishing touch geven? Congreskleden zijn dan een strakke, nette en zakelijke manier om de juiste uitstraling te geven. Hiermee tovert u in een handomdraai een stijlvolle sfeer met daarin bijvoorbeeld uw eigen logo of dat van uw opdrachtgever verwerkt

Stijlvol en comfortabel

Congreskleden zijn ideaal voor bijeenkomsten en presentaties, waarbij men achter tafels zit. Ze hangen namelijk aan drie zijden tot net boven de grond (1-2 cm) en de achterzijde is maximaal 25 cm lang. Hierdoor kunnen er gemakkelijk stoelen onder geplaatst worden. Door de vorm van de congreskleden zijn ze ook nog eens eenvoudig in gebruik, hierdoor kunt u een ruimte in no-time inrichten. Verder zijn ze van een sterke en zware kwaliteit, waardoor ze altijd netjes tonen en recht zullen hangen. De congreskleden van Linnenatwork zijn verkrijgbaar in diverse stoffen, kleuren en afmetingen, met diverse plooimethoden en eventueel met uw logo! Het logo kan gedrukt of geborduurd worden. Zo kunt u de uitstraling zelf bepalen en volledig personaliseren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij gaan graag samen met u op zoek naar het congreskleed dat aansluit bij uw wensen.

Diverse modellen

Een aantal mogelijke modellen zijn ‘Monaco’, ‘Washington’ en ‘London’. Van deze congreskleden vindt u hieronder een voorbeeld. Alle kleden hebben drie lange zijden en een kortere zit-zijde voor beter zitcomfort. De congreskleden met splitten zijn voorzien van een extra flap, zodat de tafelpoten altijd goed bedekt zijn.


Congreskleden Dublin
 Conference Cloth Monaco
Congreskleden Washington
 Conference Washington
Congreskleden London
 Conference Cover London

Zowel u als uw opdrachtgever heeft een naam hoog te houden. Dus kies voor uitstraling en kwaliteit! Vraag naar de mogelijkheden via: T:+31 (0)35 621 60 42 of via neem contact op via ons contactformulier.
9.3
468 Beoordelingen
prima communicatie/ snelle levering/kwaliteit

Conferentiekleden

 

Afhankelijk van soort plooi, soort stof, afmetingen en bedrukking.

 

Prijs op aanvraag.

 

Bel nu voor gratis vrijblijvend advies:

+31 (0)35 621 60 42
Linnenatwork
Kerkstraat 5
3764 CR Soest
Ja, ik wil meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.

De laatste ontwikkelingen en beste aanbiedingen per email?


Gelieve dit veld leeg te laten.

Keurmerken
Gots MKB-OK-keurmerk
Wij werken samen met
horinko xandrion