Statafelhoezen


 

Statafelhoezen, een must voor ieder evenement of inrichting
Een gezellige bruiloft, een hip verjaardagsfeest, een zakelijke receptie of de informele borrel tijdens een congres. Groepjes mensen verzamelen zich en maken gezellig een praatje, daar waar de hapjes te vinden zijn: de statafels! Iedereen kent dit beeld. Het is praktisch, een leuke manier om bij te praten en een stuk informeler dan lange tafel. Een statafel draagt bij aan de gezelligheid. Tenminste, als de tafel net zo stijlvol is als de rest van uw inrichting. En dat doet u natuurlijk met onze statafelhoezen.

Altijd een statafelhoes die past

Statafelhoezen maken de inrichting van uw restaurant, hotel of conferentiecentrum helemaal af. Voor iedere gelegenheid is er een passende hoes. Wij kunnen ze namelijk helemaal laten maken zoals u dat wenst. Zo kunt u uw hoezen aanpassen aan uw huisstijl. Iedere maat, kleur en print is mogelijk!


Assortiment statafelhoezen

Statafelhoezen stretch

De statafelhoezen stretch hebben een strakke en moderne uitstraling. Ze kunnen zowel speels als chique gestijld worden. De hoezen zijn standaard voor statafels met een blad van 85cm doorsnede, maar we kunnen ze in iedere maat voor u verzorgen. Er is keuze uit twee stoffen, Basic en Superior, waarvan de producten kunnen worden gemaakt. Bij de poten, waar de hoezen gespannen worden, is een versteviging aangebracht. Hierdoor gaan de hoezen extra lang mee. De beschikbare materialen en kleuren vindt u hier.
Benodigde gegevens

Interesse in een statafelhoes? Geef dan bij uw bestelling de volgende gegevens door:

  • Diameter tafelblad
  • Hoogte van de tafel
  • Afstand tussen de poten
  • Tafel type (zie de afbeeldingen hieronder)
Statafel type A Statafel type AStatafel type B Statafel type BStatafel type C Statafel type C

Bescherming

Linnenatwork biedt ook beschermende materialen voor uw statafelhoezen. De Basic stretch zijn standaard voorzien van een tophoes. Bij de Superior variant kunt u ze separaat bijbestellen. Naast tophoezen leveren we ook kunststof beschermplaten om uw hoezen te beschermen. Dit is een ronde kunststof schijf die u plaatst bovenop uw statafel met hoes. De schijf is water- en vuilafstotend en is gemakkelijk met een doek te reinigen.


Voor vragen, persoonlijk advies en bestellen kunt u ons bellen op (T) 035 621 6042 of vul ons contactformulier in.

Bent u op zoek naar een meer uniek item voor uw statafel? Bekijk dan ook eens onze Speciale hoezen en onze Statafelrokken.

9.3
468 Beoordelingen
prima communicatie/ snelle levering/kwaliteit

Statafelhoezen Basic stretch


Statafelhoezen Basic met tophoes

Per stuk  21,95

 

Statafelhoezen Superior met rits

Per stuk  34,50

Alle prijzen zijn in euro's en exclusief btw

 

Bel nu voor gratis vrijblijvend advies:

+31 (0)35 621 60 42
Linnenatwork
Kerkstraat 5
3764 CR Soest
Ja, ik wil meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.

De laatste ontwikkelingen en beste aanbiedingen per email?


Gelieve dit veld leeg te laten.

Keurmerken
Gots MKB-OK-keurmerk
Wij werken samen met
horinko xandrion