Tafelhoezen

Laat uw tafel eens anders zien

Bent u bezig met de voorbereidingen van een groots hip evenement en ziet u in gedachten uw gasten al naar het grote buffet lopen? Of bent u op zoek naar de juiste tafelhoes om uw restaurant of hotel de perfecte uitstraling te geven? Kleed uw tafels ook eens anders aan en verras uw gasten! Speciaal voor u hebben we tafelhoezen in ons assortiment. Dit is een stretchhoes die nauw sluit om een tafel. Deze stretchhoes past bijvoorbeeld perfect om uw buffettafel heen. Wij hebben een geschikte hoes voor iedere sfeer!

Eigentijdse tafelhoezen

Deze tafelhoezen geven een eigentijdse draai aan de hoezen zoals u ze kent. Ze maken de uitstraling en de sfeer van uw evenement of de inrichting van uw restaurant of hotel compleet. Op een moderne en frisse manier tovert u een ruimte helemaal om. De hoezen worden gemaakt van stretchstof en ze kunnen speciaal voor u op maat gemaakt en volledig gepersonaliseerd worden. Ze zijn leverbaar in allerlei heldere, diepe kleuren. U kunt hierbij kiezen voor basic zwart, wit of een grijstint, voor een chique moderne look. Of ga voor een felle kleur en geef de aankleding extra flair. Wij kunnen iedere kleur en print voor u verzorgen, waardoor de tafelhoezen altijd goed aansluiten bij uw wensen. Graag creëren we met u de juiste sfeer en de perfecte beleving voor uw gasten.


Materiaal

Onze stretchhoezen zijn gemaakt van 90% micropolyester en 10% lycra. Bij de poten, waar de hoezen gespannen worden, is een versteviging aangebracht. Hierdoor gaan de hoezen extra lang mee. Hier vindt u de kleuren van onze tafelhoezen.


Wij helpen u graag om uw evenement tot een succes te maken!
Bestel nu via: T: +31 (0)35 621 60 42 of via ons contactformulier.

Toch liever een sierlijke rok voor uw tafel? Bekijk dan ons assortiment tafelrokken.

 

9.3
468 Beoordelingen
prima communicatie/ snelle levering/kwaliteit

Tafelhoezen Basic stretch

 

Tafelhoezen Basic 183x76x73 cm zonder doppen

Per stuk  49,95


Tafelhoezen Basic 183x76x73 cm met doppen

Per stuk  54,95

Alle prijzen zijn in euro's en exclusief btw

Bel nu voor gratis vrijblijvend advies:

+31 (0)35 621 60 42
Linnenatwork
Kerkstraat 5
3764 CR Soest
Ja, ik wil meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.

De laatste ontwikkelingen en beste aanbiedingen per email?


Gelieve dit veld leeg te laten.

Keurmerken
Gots MKB-OK-keurmerk
Wij werken samen met
horinko xandrion