Home > Tafellinnen > Lederlook tafellopers en placemats

Lederlook afwasbare tafellopers en placemats

Tafellopers en placemats voor iedere sfeer

Een stoer, industrieel ogend restaurant waar ambachtelijk vlees geserveerd wordt, of een chique en luxueus restaurant met verfijnde gerechten. Voor beiden geldt dat het totale sfeerplaatje met de juiste inrichting een grote rol speelt. Zowel stoer als chique kan zorgen voor de ultieme restaurant beleving van uw gasten. En wat als wij u vertellen dat allebei deze sfeerbeelden met één productlijn compleet gemaakt kunnen worden? Dat kan! Wij presenteren u met trots ons tafellinnen Lederlook.

Stoer en stijlvol

Het nieuwe Lederlook tafellinnen van Linnenatwork omvat tafellopers en placemats met een modern en hip karakter. Afhankelijk van de stijl en kleur die u kiest kunnen de lederlook tafellopers en placemats een stoere edgy look aan uw restaurant geven, of juist bijdragen aan een chique uitstraling. Bij iedere inrichting is een mooie passende stijl en kleur te vinden. Er is een ruim aanbod in kleuren, variërend van rustige natuurtinten tot felle kleuren voor een unieke look.

De producten van onze lederlook lijn zijn verkrijgbaar als enkelzijdige bewerking of met aan beide kanten een andere kleur. Hierbij kunt u uiteraard kiezen voor een subtiel verschil in tint, of gaan voor twee compleet verschillende kleuren. Door deze verschillende zijden kunt u de producten op 2 manieren gebruiken, waardoor variatie mogelijk is. U schaft dus maar 1 product aan, maar heeft meteen 2 mogelijke looks in huis!

Kenmerken en mogelijkheden van Lederlook tafellinnen

Naast het ruime aanbod aan hippe kleuren heeft u keuze uit twee stijlen skaileder. U kunt kiezen voor onze classic range of vintage range. De classic range bestaat uit redelijk strak Lederlook linnen met egale kleuren. In de vintage range vind u lederlook linnen met een wat ruwere en grovere uitstraling. Het heeft een iets mattere look, en subtiele nuance kleur. Daarnaast kunt u kiezen voor een enkel of een dubbelzijdige bewerking. Prijzen in de kolom hiernaast zijn vanaf- prijzen, bel ons voor de exacte prijzen van de door u gekozen kleur en look.

Naast enorm stoer en stijlvol is het lederlook tafellinnen ook praktisch. Het is zeer gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. De placemats en tafellopers zijn makkelijk af te nemen, waardoor u zeker op uw was kosten zult besparen. Het is dus niet alleen hip, maar ook nog eens super handig!

Nieuw in ons assortiment zijn schorten/sloven en stoelkussens.

Foto’s van de lederlook lopers en placemats

Waarom kiezen voor de lederlook serie

  • Keuze uit classic leer of vintage leer
  • Mogelijk met enkelzijdige of dubbelzijdige bewerkingen
  • Makkelijk schoon te maken

Prijzen

Enkelzijdige bewerking

prijs per stuk

Placemat 30×45 cm (per 12)

6,95

Placemat XL 35×48 cm (per 12)

8,95

Loper 45×140 cm (per 6)

16,95

Stoelkussen 44x41x4 cm (per 4)

23,95

Sloof / schort 96×69 cm

49,95

Dubbelzijdige bewerking

prijs per stuk

Placemat 31×41 cm (per 20)

16,95

Placemat 31×45 cm (per 20)

16,95

Loper 45×120 cm (per 10)

32,95

Natuurlijk kunnen we dit product op maat maken, zelfs tafellakens!

Alle prijzen zijn in euro’s en exclusief btw.

Kleuren

Kunnen wij u verder helpen?

Wij helpen u graag verder met vrijblijvend advies of een offerte. Een kijkje nemen in onze showroom? Maak een afspraak en we zorgen dat de koffie klaarstaat!

“Wij leveren met plezier
aan alle bedrijven!”

personeel-renate

Lucy de Graaf

Administratie


U kunt ons ook gewoon bereiken via:
+31 35 621 60 42 | info@linnenatwork.nl | Facebook | LinkedIn

Nieuwsbrief ontvangen?