Tafellinnen verhuur voor de horeca

Bij Linnenatwork verzorgen wij ook uw tafellinnen verhuur. Dus bent u op zoek naar een tafellinnenpakket (grotere aantallen) en wilt u liever huren dan kopen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Wanneer u kiest voor tafellinnen verhuur mag u zelf een pakket uitzoeken en samenstellen uit ons zeer brede assortiment katoenen tafellinnen, Grande Italia en Vlaslinnen en Milliken polyester. Wij kunnen u uiteraard adviseren in deze keuze. Vervolgens bepalen wij samen met u welke aantallen u nodig heeft, zodat u altijd voldoende linnen beschikbaar heeft. Voor het wassen van uw gehuurde linnen zullen wij samen met u een geschikte wasserij uitzoeken om wekelijks uw pakket te verzorgen. Met jarenlange ervaring hebben wij een netwerk met goede en betrouwbare wasserijen opgebouwd, die u graag van dienst zullen zijn.

De voordelen van huren

De voordelen van deze manier van tafellinnen verhuur voor u zijn als volgt. Allereerst hoeft u geen investeringslast te dragen en betaalt u per wasbeurt. Uw vaste kosten worden zo variabele kosten, waardoor u geld kunt besparen. Wanneer de producten versleten zijn worden deze kosteloos voor u vervangen. Daar komt bij dat u samenwerkt met een betrouwbare en ervaren partner.

Zelf wassen

Toch liever zelf wassen? U kunt tevens gebruik maken van ons tafellinnen verhuur om enkel het pakket te huren. De bewassing regelt u dan zelf. In dat geval huurt u een pakket over een periode van 36 maanden. Daarna is het van u. U kunt heel eenvoudig tussentijds opzeggen, waarbij u alleen het pakket af hoeft te kopen. Wanneer u gebruik maakt van ons tafellinnen verhuur hoeft u zich geen zorgen te maken om vervelende kleine lettertjes. Wij van Linnenatwork staan voor goede en betrouwbare service, waar duidelijkheid en eerlijkheid absoluut onder vallen.

Uniek concept servetten

Voor de verhuur van servetten hebben wij een uniek concept. Linnen servetten zijn een echte must have. Deze geven een luxe uitstraling en maken de restaurantbeleving van uw gasten compleet. Wanneer u uw goedkope papieren servetten inruilt voor mooie linnen servetten, kunt u uw couvertprijs verhogen en meer omzet genereren, door een minimale investering. Dit concept is baanbrekend en vernieuwend. Wij leveren aan u servetten en komen deze periodiek ophalen, waarbij u zonder langdurig contract servetten kunt afnemen. U betaald behalve de eenmalige huurprijs, alleen wekelijks, een bepaald bedrag als u ze niet terug inlevert. Natuurlijk is een linnen servet iets duurder dan een goedkope papieren servet, maar door een iets hogere couvertprijs verdient deze zichzelf makkelijk weer terug. Als u wilt overstappen van papier naar linnen, maar niet de investering wilt doen, is dit concept ideaal voor u!

Vraag naar de mogelijkheden

Altijd het juiste tafellinnen schoon in huis! Wij verhuren op maat gemaakte pakketten zowel inclusief, als exclusief het wassen. Vraag nu naar de pakketprijzen!

Tafellinnen verhuur Linnenatwork

Kunnen wij u verder helpen?

Wij helpen u graag verder met vrijblijvend advies of een offerte. Een kijkje nemen in onze showroom? Maak een afspraak en we zorgen dat de koffie klaarstaat!

“Wij leveren met plezier
aan alle bedrijven!”

personeel-jessica

Jessica Raspe

Sales


U kunt ons ook gewoon bereiken via:
+31 35 621 60 42 | info@linnenatwork.nl | Facebook | LinkedIn

Nieuwsbrief ontvangen?