Tafellinnen Katoen

 

Elegant in zijn eenvoud
Pure elegantie. In sommige gevallen doet eenvoud wonderen. Denk aan een romantisch etentje bij een restaurant aan het water. Een tafeltje voor twee, met de zonsondergang en het geluid van het kabbelende water op de achtergrond. In zo’n setting draagt de omgeving maximaal bij aan de restaurantbeleving van de gast, en kan het een stijlvolle keuze zijn om het linnen juist neutraal te houden. Ook op ùw tafels kan wit katoenen tafellaken de juiste keuze zijn. Ons tafellinnen katoen is elegant in zijn eenvoud.

Onze topper

Ons tafellinnen van katoen is een prachtig eenvoudig en klassiek product. Het kan de basis zijn van waaruit de rest van de aankleding opgebouwd wordt. Met verschillende accessoires kan het neutrale linnen steeds nieuw leven in worden geblazen. Of laat het tafellinnen katoen zelf zijn werk doen, en laat het stralen in eenvoud. De absolute topper binnen deze lijn tafellinnen is het witte katoenen tafellaken met een satijnband rondom. Deze is typerend voor het geschetste plaatje. Wilt u toch net een stapje verder gaan, dan kunnen wij dit katoenen linnen ook verzorgen in een aantal egale en stijlvolle kleuren.

Er zijn twee soorten te onderscheiden binnen ons tafellinnen katoen, namelijk de Satijnband en Uni Satijn. Het eerste is voorzien van een stijlvolle satijnband rondom. Het Uni Satijn is in zijn geheel voorzien van een satijnfinish. Dit geeft een verfijnde en luxe uitstraling. Beide stijlen katoenen tafellinnen kunnen speciaal voor u op maat worden gemaakt.

Bekijk hier ons tafellinnen Satijnband en ons tafellinnen Uni Satijn.

Wij kijken graag met u mee welk tafellinnen het best past bij u en uw onderneming. Ook of u beter kunt kopen of huren. Bij Linnenatwork zijn we niet alleen linnenspecialist, maar ook linnen-stylist. Voor vragen of advies bel ons op T: +31 (0)35 621 60 42, via info@linnenatwork.nl of vul ons contactformulier in.

9.3
468 Beoordelingen
prima communicatie/ snelle levering/kwaliteit

Tafellinnen Katoen

 

Basic tafellinnen 210 gr/m2 wit.

 

Servet 50x50 cm
Per stuk:  0,99

 

Tafelloper 50x130 cm
Per stuk:  3,99

 

Alle prijzen zijn in euro's en exclusief btw

Bel nu voor gratis vrijblijvend advies:

+31 (0)35 621 60 42
Linnenatwork
Kerkstraat 5
3764 CR Soest
Ja, ik wil meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.

De laatste ontwikkelingen en beste aanbiedingen per email?


Gelieve dit veld leeg te laten.

Keurmerken
Gots MKB-OK-keurmerk
Wij werken samen met
horinko xandrion