Tafellinnen Uni SatijnVeel meer dan een tafellaken alleen

Muziek staat subtiel op de achtergrond, af en toe klinken zachtjes de wijnglazen, gasten praten, lachen en genieten van een ware smaaksensatie. U zag dit vast niet voor zich met smakeloos tafellinnen en papieren servetten op tafel? Een chique diner draait om veel meer dan alleen de culinaire hoogstandjes op het bord. De juiste aankleding van de tafel is zeer belangrijk en draagt aanzienlijk bij aan de totale ervaring die u meegeeft en de indruk die u achterlaat bij uw gasten. Om deze zo goed mogelijk te laten zijn, voorziet u uw tafels van de kers op de chique taart met ons tafellinnen basic Uni Satijn. Geef uw gasten met Uni Satijn niet alleen een goed diner, maar een ware luxebeleving.


De kenmerken van basic Uni Satijn

Het tafellinnen basic Uni Satijn heeft een zeer verfijnde en luxe uitstraling. Het complementeert de gerechten die u uw gasten serveert en maakt de ervaring van uw gasten compleet. Het is dubbel getwijnd en heeft een gewicht van circa 220 gr/m2. Bovendien is het tafellinnen Uni Satijn indanthreen geverfd, waardoor het kook- en chloorvast is, en waardoor de kleuren langer behouden blijven. Dit maakt het zeer geschikt voor horecagebruik. De tafellakens en servetten zijn voorzien van een satijnfinish, en ze worden speciaal voor u op maat gemaakt vanuit een stofbreedte van 300 cm.

Het tafellinnen van onze Uni Satijn lijn is verkrijgbaar met een satijnfinish in verschillende neutrale en sfeervolle kleuren. Het tafellinnen Uni Satijn draagt bij aan de luxe sfeer en uitstraling in uw restaurant.


Tafellinnen WitWitTafellinnen IvoorIvoorTafellinnen ZandZandTafellinnen VanilleVanilleTafellinnen GeelGeel
Tafellinnen MaisMaisTafellinnen LichtblauwLichtblauwTafellinnen Midden BlauwMidden BlauwTafellinnen Donker BlauwDonker BlauwTafellinnen Terra CottaTerra Cotta
Tafellinnen Oud RoseOud RoseTafellinnen RoodRoodTafellinnen BordeauxBordeauxTafellinnen Licht GroenLicht GroenTafellinnen Donker GroenDonker Groen
Tafellinnen MistMistTafellinnen PlatinaPlatinaTafellinnen PewterPewterTafellinnen TaupeTaupeTafellinnen AntracietAntraciet
Tafellinnen FlaxFlaxTafellinnen BruinTobaccotafellinnen uni satijn straw
Straw
tafellinnen uni satijn lino
Lino
tafellinnen uni satijn donkerbruin
Donker bruin

NB: We hebben ons best gedaan de kleuren van onze producten zo getrouw mogelijk weer te geven, maar de kleurweergave van computerschermen kan aanzienlijk variëren.


Gratis advies?

Heeft u interesse het aanschaffen of huren van ons assortiment Uni Satijn tafellinnen? Bel ons voor een gratis advies: T: +31 (0)35 621 60 42, of neem contact met ons op via het contactformulier.

9.3
468 Beoordelingen
prima communicatie/ snelle levering/kwaliteit

Dit product is specifiek maatwerk. Neem contact met ons op voor uitgebreide specificaties en prijs informatie.


Bel nu voor gratis vrijblijvend advies:

+31 (0)35 621 60 42
Linnenatwork
Kerkstraat 5
3764 CR Soest
Ja, ik wil meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.

De laatste ontwikkelingen en beste aanbiedingen per email?


Gelieve dit veld leeg te laten.

Keurmerken
Gots MKB-OK-keurmerk
Wij werken samen met
horinko xandrion