Tafellinnen Grande Italia

 

 

Italiaans vakmanschap

Gezellig urenlang tafelen, de tijd nemen om te genieten van het eten, het gezelschap en de omgeving… Graag nemen wij dit gebruik van de Italianen over. Geef uw gasten meer dan alleen een maaltijd, geef ze een culinaire beleving! Met trots presenteren wij u ons tafellinnen: Grande Italia. Dit tafellinnen ademt traditioneel Italiaans vakmanschap, in zowel kwaliteit als uitstraling. Het is afkomstig van de beste Italiaanse linnenfabrikant, waar uw gewenste producten speciaal voor u worden gemaakt. Door de oneindige mogelijkheden sluit Grande Italia perfect aan bij uw wensen en inrichting. Maak kennis met onze Italiaan voor de ultieme restaurant beleving en een absoluut geslaagd diner!


De kenmerken van Grande Italia tafellinnen

Grande Italia behoud lang zijn prachtige kleur, doordat het draad wordt geverfd voorafgaand aan het weven. Er wordt gecombineerd geweven met gekleurd en wit draad. Dit geeft, vooral bij de donkerdere kleuren, een extra dimensie aan het linnen en laat motieven mooi tot hun recht komen. Er kan ook worden geweven met twee kleuren draad, waardoor het linnen nog meer op uw eigen behoefte kan worden afgestemd.

Het tafellinnen Grande Italia heeft een gewicht van 210 – 235 gr/m² en twee zelfkanten. Bovendien is het linnen gemerceriseerd, wat inhoud dat het met een speciale behandeling gladder, glanzend en sterker wordt gemaakt. Ook pakt de kleur hierdoor nòg beter op de vezel. Grande Italia heeft dan ook diepe en rijke kleuren.


Kleuren en dessins

Dessins en kleuren kunnen de perfecte uitstraling genereren voor uw onderneming. Trends op dit moment zijn robuuste dessins en grovere wevingen, in wit en aardse tinten. Het belangrijkste dat het linnen mooi aansluit bij de rest van uw inrichting. Het Grande Italia linnen kan volledig worden gepersonaliseerd, waarbij u zelf de kleuren, motieven en teksten kunt bepalen. Om het nog persoonlijker te maken kan ook uw logo in het linnen geweven worden. Wij als specialist kunnen u ondersteunen in het maken van een juiste keuze, om zo bij te dragen aan de juiste sfeer en uitstraling voor uw gasten.

Bekijk snel onze kleuren en dessins!
Het is verkrijgbaar als tafellakens, tafellopers, servetten en napperons. Wij kunnen al het linnen voor u op maat laten maken!


Gratis advies van onze stylist?

Wij hebben een stockcollectie waaruit de producten binnen een week bij u geleverd kunnen worden. Onze stylist komt graag bij u langs voor een gratis kleur- en dessin advies! Bel: +31 (0)35 621 60 42 of neem contact met ons op via het contactformulier.9.3
468 Beoordelingen
prima communicatie/ snelle levering/kwaliteit

Grande Italia

 

Servet 50x50 cm

Vanaf  2,08

 

Napperon 100x100 cm

Vanaf  7,90

 

Napperon 100x140 cm

Vanaf  11,06

 

Tafellaken 140x140 cm

Vanaf  13,58

 

Tafellaken 140x180 cm

Vanaf  17,64

 

Maat na was, vele andere maten beschikbaar, prijs per stuk.

Alle prijzen zijn in euro's en exclusief btw

 

Bel nu voor gratis vrijblijvend advies:

+31 (0)35 621 60 42
Linnenatwork
Kerkstraat 5
3764 CR Soest
Ja, ik wil meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.

De laatste ontwikkelingen en beste aanbiedingen per email?


Gelieve dit veld leeg te laten.

Keurmerken
Gots MKB-OK-keurmerk
Wij werken samen met
horinko xandrion