Lederlook afwasbare tafellopers en placemats


Tafellopers en placemats voor iedere sfeer

Een stoer, industrieel ogend restaurant waar ambachtelijk vlees geserveerd wordt, of een chique en luxueus restaurant met verfijnde gerechten. Voor beiden geldt dat het totale sfeerplaatje met de juiste inrichting een grote rol speelt. Zowel stoer als chique kan zorgen voor de ultieme restaurant beleving van uw gasten. En wat als wij u vertellen dat allebei deze sfeerbeelden met één productlijn compleet gemaakt kunnen worden? Dat kan! Wij presenteren u met trots ons tafellinnen Lederlook.

Stoer en stijlvol

Het nieuwe Lederlook tafellinnen van Linnenatwork omvat tafellopers en placemats met een modern en hip karakter. Afhankelijk van de stijl en kleur die u kiest kunnen de lederlook tafellopers en placemats een stoere edgy look aan uw restaurant geven, of juist bijdragen aan een chique uitstraling. Bij iedere inrichting is een mooie passende stijl en kleur te vinden. Er is een ruim aanbod in kleuren, variërend van rustige natuurtinten tot felle kleuren voor een unieke look.

De producten van onze lederlook lijn zijn verkrijgbaar als enkelzijdige bewerking of met aan beide kanten een andere kleur. Hierbij kunt u uiteraard kiezen voor een subtiel verschil in tint, of gaan voor twee compleet verschillende kleuren. Door deze verschillende zijden kunt u de producten op 2 manieren gebruiken, waardoor variatie mogelijk is. U schaft dus maar 1 product aan, maar heeft meteen 2 mogelijke looks in huis!

Kenmerken en mogelijkheden van Lederlook tafellinnen

Naast het ruime aanbod aan hippe kleuren heeft u keuze uit twee stijlen skaileder. U kunt kiezen voor onze classic range of vintage range. De classic range bestaat uit redelijk strak Lederlook linnen met egale kleuren. In de vintage range vind u lederlook linnen met een wat ruwere en grovere uitstraling. Het heeft een iets mattere look, en subtiele nuance kleur. Daarnaast kunt u kiezen voor een enkel of een dubbelzijdige bewerking. Prijzen in de kolom hiernaast zijn vanaf- prijzen, bel ons voor de exacte prijzen van de door u gekozen kleur en look.

Naast enorm stoer en stijlvol is het lederlook tafellinnen ook praktisch. Het is zeer gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. De placemats en tafellopers zijn makkelijk af te nemen, waardoor u zeker op uw was kosten zult besparen. Het is dus niet alleen hip, maar ook nog eens super handig!

Nieuw in ons assortiment zijn schorten/sloven en stoelkussens. Vraag nu naar de mogelijkheden! T: +31 (0)35 621 60 42


Contact

Hebben wij uw interesse gewekt voor dit stoere lederlook tafellinnen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, of bel ons op:  +31 (0)35 621 60 42 en vraag naar de mogelijkheden! Wij helpen u graag verder met op maat gemaakt advies.De lederlook tafellopers en placemats zijn verkrijgbaar in vele kleuren, hieronder een greep uit het assortiment:

Classic range
lederlook tafellinnen deel 1
Vintage range
lederlook tafellinnen deel 2

NB: We hebben ons best gedaan de kleuren van onze producten zo getrouw mogelijk weer te geven, maar de kleurweergave van computerschermen kan aanzienlijk variëren. Niet alle producten zijn in alle materialen en kleuren leverbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

9.3
468 Beoordelingen
prima communicatie/ snelle levering/kwaliteit

Tafellinnen Lederlook

Enkelzijdig:
Placemat 30x45 cm
Leverbaar per 12 stuks

Per stuk vanaf  6,95

Placemat XL 35x48 cm
Leverbaar per 12 stuks

Per stuk vanaf  8,95

Loper 45x140 cm
Leverbaar per 6 stuks

Per stuk vanaf  16,95

 

Stoelkussen 44x41x4 cm
Leverbaar per 4 stuks

Per stuk vanaf  23,95

 

Sloof / schort 96x69 cm
Leverbaar per stuk

Per stuk vanaf  49,95

 


Dubbelzijdig:

Placemat 31x41 cm
Leverbaar per 20 stuks

Per stuk  16,95

 

Placemat 31x45 cm
Leverbaar per 20 stuks

Per stuk  16,95

 

Loper 45x120 cm
Leverbaar per 10 stuks

Per stuk  32,95

Natuurlijk kunnen we dit product op maat maken, zelfs tafellakens!

Alle prijzen zijn in euro's en exclusief btw

Bel nu voor gratis vrijblijvend advies:

+31 (0)35 621 60 42
Linnenatwork
Kerkstraat 5
3764 CR Soest
Ja, ik wil meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.

De laatste ontwikkelingen en beste aanbiedingen per email?


Gelieve dit veld leeg te laten.

Keurmerken
Gots MKB-OK-keurmerk
Wij werken samen met
horinko xandrion