Tafellinnen Vlaslinnen


Zet vlaslinnen in voor een culinaire beleving

Een restaurant beleving is veel meer dan het eten alleen. Wat gasten bijblijft van een diner is minstens net zozeer de aankleding en sfeer van het restaurant, als de gerechten zelf. Een aanzienlijk deel van deze sfeer kan worden bepaald met het juiste tafellinnen. Een absoluut topproduct hiervoor is ons: vlaslinnen, tafellinnen dat gezien mag worden! Het vlaslinnen sluit perfect aan bij de huidige trend, waarin steeds vaker een stoerder en grover linnen wordt gekozen. Maak de ultieme restaurant beleving compleet voor uw gasten met deze stoere en unieke look.

De kenmerken

Ons vlaslinnen is gemaakt van 55% linnen en 45% katoen. Dit zorgt voor de subtiele lijnen in de stof en geeft een unieke uitstraling. Door eerst het draad te verven en daarna met het gekleurde draad te weven is de kwaliteit nòg hoger en behouden de lakens en servetten extra lang hun prachtige kleur. Dit maakt het vlaslinnen zeer geschikt voor de horeca. Door te weven met een combinatie van wit en gekleurd draad ontstaat een speels effect en komen motieven goed tot hun recht op dit Italiaanse product. Ook weving met twee kleuren draad is mogelijk, waardoor het linnen nog beter op uw behoeften kan worden afgestemd. Het tafellinnen heeft een gewicht van 235 gr/m² en heeft het twee zelfkanten. Bovendien wordt het linnen gemerciseerd, waardoor het gladder, glanzend en steviger is. Uiteraard kan het speciaal voor u op maat worden gemaakt.

Ongelimiteerde kleuren en dessins

Kleuren en dessins kunnen de puntjes op de i zetten in uw horeca onderneming. Het vlaslinnen heeft prachtige, rijke kleuren. Bovendien kan het linnen volledig worden gepersonaliseerd, en in iedere kleur, dessin of combinatie voor u worden gemaakt. Ook is er de mogelijkheid om uw logo in het product te laten weven. Zo bent u er zeker van dat het vlaslinnen aansluit bij de stijl van uw restaurant.

Onze stylist komt graag bij u langs voor een gratis kleur- en dessin advies! Bel nu +31 (0)35 621 60 42 of vul ons online contactformulier in.  
  

 

9.3
468 Beoordelingen
prima communicatie/ snelle levering/kwaliteit

Tafellinnen Vlaslinnen


Servet 50x50 cm
Per stuk vanaf  2,68

Napperon 100x100 cm
Per stuk vanaf  9,54

Napperon 100x140 cm
Per stuk vanaf  13,36

Tafellaken 140x140 cm
Per stuk vanaf  18,96

Tafellaken 140x180 cm
Per stuk vanaf  24,24

Maat na het wassen. In vele andere kleuren en in alle maten leverbaar!

Alle prijzen zijn in euro's en exclusief btw

Bel nu voor gratis vrijblijvend advies:

+31 (0)35 621 60 42
Linnenatwork
Kerkstraat 5
3764 CR Soest
Ja, ik wil meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.

De laatste ontwikkelingen en beste aanbiedingen per email?


Gelieve dit veld leeg te laten.

Keurmerken
Gots MKB-OK-keurmerk
Wij werken samen met
horinko xandrion