Tafellopers

Steeds meer wordt er in restaurants gekozen voor bijvoorbeeld mooie houten tafels. Een tafelloper is ideaal als u uw stoere tafel wilt laten zien, maar toch een mooi verzorgde, gedekte tafel wilt. Ga voor een mooie basis èn een stijlvolle aankleding met tafellopers. Ook iedere andere tafel maakt u met dit item tot een sfeervol, chique geheel. Linnenatwork heeft een breed assortiment, waarvan u hieronder een overzicht vindt.

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze als het op praktische aspecten aankomt en zijn u tevens graag van dienst als tafellinnen-stylist! Bovendien bieden wij u een ruim aanbod aan tafellakens, servetten, tafellopers, napperons en meer, waarmee u de restaurantbezoeken van uw gasten kunt verheven tot een culinaire beleving!

Linnenatwork biedt de grootste variatie in stijl, kleur en dessin. Wij houden ons assortiment continu up-to-date voor u. Ook geven wij gehoor aan uw speciale materiaalwensen. Uiteraard is tafellinnen op maat bij ons mogelijk.

Kunnen wij u verder helpen?

Wij helpen u graag verder met vrijblijvend advies of een offerte. Een kijkje nemen in onze showroom? Maak een afspraak en we zorgen dat de koffie klaarstaat!

“Wij leveren met plezier
aan alle bedrijven!”

personeel-marit

Marit Bruininga

Marketing


U kunt ons ook gewoon bereiken via:
+31 35 621 60 42 | info@linnenatwork.nl | Facebook | LinkedIn

Nieuwsbrief ontvangen?