Bedlinnen The Hendrick's

Welkom bij de ondeugende charme van The Hendrick’s Hotel!

Het Hendrick’s Hotel, geïnspireerd door het intrigerende en ondeugende leven van prins Hendrick van Nederland. Het charmante hotel heeft onlangs haar monumentale deuren geopend. Met de gezellige open haard en 25 uniek ingerichte en ruime kamers heet zij alle liefhebbers en vrienden van Amsterdam van harte welkom voor 1 zwoele nacht of voor een langere reis. De Hendrick’s is gevestigd aan de historische Prins Hendrikkade. Het is een intieme en prachtige vlucht na een lange reis, een dagje historisch wandelen door Amsterdam, musea bezoeken, grachten te varen of naar welke richting de wind u in de mysterieuze en charmante Amsterdam brengt.

The Hendrick’s is gebouwd in een monumentaal grachtenpand van Amsterdam uit de 17e eeuw, pal tegenover het IJ, de oude noordelijke grens van de stad waar schepen zouden varen. Het hotel was oorspronkelijk een ‘pakhuis’ dat een breed scala aan interessante handelsgoederen en mooie verhalen van reizigers herbergt.

Elk van de kamers en suites van The Hendrick’s is uniek en geïnspireerd op handel, reizen en romantiek. Elke kamer genoemd naar een speciale vrouw in de reis van Prins Hendrick. The Hendrick’s is een charmante en meegaand gezaghebber voor alle soorten bezoekers.

Hendrick's Hotel Bedlinnen     The Hendrick's Badlinnen

Wij, van Linnenatwork, zijn erg trots dat wij met het geborduurde badlinnen, de hotelslippers, het bedlinnen, de sierkussens en de bedcovers ons steentje hebben bij mogen dragen aan dit geweldige hotel!

Laat u verwennen in The Hendrick’s en wees gecharmeerd van de beste service en comfort in een intrigerende sfeer van mysterie, avontuur, romantiek, onheil en een vleugje royalty’s.

Word opgezweept in de sluwe, historische, maar tijdloze ervaring van klasse en comfort. We zijn er zeker van dat u van uw reis terugkomt met meeslepende verhalen. Ga naar de website >>

Bekijk ons uitgebreide assortiment badlinnen en bedlinnen.