Borduring op badlinnen en linnen

Luxe uitstraling met een borduring op linnen

Wilt u graag net wat extra luxe toevoegen aan uw linnen? Het laten borduren van uw naam of logo op uw linnen zorgt voor net dat beetje extra. Daarnaast zorgt u voor meer naamsherkenning en kunt u op deze wijze uw huisstijl verder doorvoeren. Wij hebben een compleet assortiment aan linnen dat geschikt is voor borduring. Uw kunt denken aan uw handdoeken, baddoeken, strandlakens en gastendoekjes. Ook kunnen we op de badjassen een borduring maken. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw tafellinnen of bedlinnen te voorzien van een borduring.

Wanneer is borduring interessant?

Bij kleine aantallen is borduring op badlinnen een goede keuze. Ziet u hieronder de richtlijnen die wij aanhouden. Strandlakens van 100 x 150 cm tot 250 stuks Baddoeken van 70 x 140 cm tot 300 stuks Handdoeken van 50 x 100 cm tot 500 stuks

Kleurkaarten

Download de kleurenkaart Download het overzicht van de PMS kleuren

Borduring op maat

Een borduring op linnen kan gemaakt worden op elk gewenste grootte, in elk gewenste kleur en op plaats naar keuze. Om een prijsopgave te kunnen maken, ontvangen wij van u graag het ontwerp dat geborduurd moet worden. Belangrijk hierbij zijn de gewenste afmetingen en de aangewezen plaats op het linnen. U mag dit doen doormiddel van een foto of beschrijving.

Foto's van Borduring

De prijzen van personalisatie van (bad)linnen zijn zeer afhankelijk van de aantallen, afmetingen, gewicht, kleuren en het type personalisatie. Vandaar dat de prijzen hiervoor alleen op aanvraag zijn.

Neem direct contact op!
    Alternatieven voor dit product

    Nieuwsbrief ontvangen?