Jacquardinweving

 

Naam of logo op uw linnen

Jacquardinweving is de meest gevraagde manier van inweven. Uw ontwerp wordt in de door u gewenste kleur over de gehele handdoek ingeweven. Bij de jacquardinweving kan er geweven worden met 2 kleurdraden, de kleur van de handdoek en de kleur van het ontwerp. Wij kunnen ook met meerdere kleuren draden weven tot het gewenste dessin. Alle wensen zijn uiteraard bespreekbaar.

Welk soort linnengoed is geschikt?

Wij adviseren een minimaal gewicht van 450 gr/m2 om de kwaliteit hoog te houden. Een lager gewicht per m2 is wel mogelijk, maar dan is het risico hoog dat de kleuren door gaan schijnen. Daarnaast adviseren wij u om te gaan voor een dubbelgestikt doek dat indanthreen geverfd is. Dit is een verftechniek die zorgt voor een kleurvast resultaat en zo bestand is tegen veelvuldig wasgebruik. U zult zo jarenlang plezier beleven aan het badlinnen. De jacquardinweving is mogelijk vanaf (circa) onderstaande aantallen:
  • Handdoeken 500 stuks van 50×100 cm
  • Baddoeken 300 stuks van 70×140 cm
  • Grote badlakens 250 stuks  van 100×150 cm
  • Strandlakens 200 stuks van 110×180/200 cm
Mocht u een andere maat doek gewenst hebben?  Dan kunnen wij voor u een op maat gemaakt offerte laten maken. Wij denken graag met u mee.

Foto's van Jacquardinweving

De prijzen van personalisatie van (bad)linnen zijn zeer afhankelijk van de aantallen, afmetingen, gewicht, kleuren en het type personalisatie. Vandaar dat de prijzen hiervoor alleen op aanvraag zijn.

Neem direct contact op!
    Alternatieven voor dit product

    Nieuwsbrief ontvangen?