Randinweving

 

Logo of naam op uw linnen

Randinweving is een veel gebruikte techniek om uw logo of naam alleen in de rand van het doek te weven. U krijgt u logo dan op de platte uiteinden van het doek. De basiskleur kunt u zelf bepalen en daarnaast kan het ontwerp dat ingeweven wordt bestaan uit maximaal 4 kleuren. Deze manier van inweven is goedkoper dan een losse borduring van het badlinnen.

Welk soort badlinnen is geschikt voor randinweving?

Wij adviseren een minimaal gewicht van 450 gr/m2 om de kwaliteit hoog te houden. Een lager gewicht per m2 is wel mogelijk, maar dan is het risico hoog dat de kleuren door gaan schijnen. Daarnaast adviseren wij u om te gaan voor een dubbelgestikt doek dat indanthreen geverfd is. Dit is een verftechniek die zorgt voor een kleurvast resultaat en zo bestand is tegen veelvuldig wasgebruik. U zult zo jarenlang plezier beleven aan het badlinnen. De randinweving is mogelijk vanaf (circa) onderstaande aantallen:
  • Handdoeken 500 stuks van 50×100 cm
  • Baddoeken 300 stuks van 70×140 cm
  • Grote badlakens 250 stuks  van 100×150 cm
  • Strandlakens 200 stuks van 110×180/200 cm
Mocht u een andere maat doek gewenst hebben?  Dan kunnen wij voor u een op maat gemaakt offerte laten maken. Wij denken graag met u mee.

Foto's van Randinweving

De prijzen van personalisatie van (bad)linnen zijn zeer afhankelijk van de aantallen, afmetingen, gewicht, kleuren en het type personalisatie. Vandaar dat de prijzen hiervoor alleen op aanvraag zijn.

Neem direct contact op!
    Alternatieven voor dit product

    Nieuwsbrief ontvangen?