Reliëfinweving

 

Een subtiele en chique uitstraling

Ben u op zoek naar een methode om uw logo op een subtiele manier op uw badlinnen te tonen? Reliëfinweving is dan de perfecte oplossing. Bij deze methode is uw doek standaard in één kleur, waarbij de inweving van het logo ook in dezelfde kleur is. Door gebruik te maken van het hoogteverschil in de lussen zal uw badlinnen een chique uitstraling krijgen.

Welk soort linnengoed is geschikt?

Wij adviseren een minimaal gewicht van 450 gr/m2 om de kwaliteit hoog te houden en het reliëf goed zichtbaar te laten zijn. Een lager gewicht per m2 is wel mogelijk, maar dan is het risico hoog dat het geheel door kan gaan schijnen. Daarnaast adviseren wij u om te gaan voor een dubbelgestikt doek dat indanthreen geverfd is. Dit is een verftechniek die zorgt voor een kleurvast resultaat en zo bestand is tegen veelvuldig wasgebruik. U zult zo jarenlang plezier beleven aan het badlinnen. Ook het gebruik van getwijnd garen zorgt ervoor dat het reliëf strakker wordt, doordat de lus rechterop blijft staan. De reliëfinweving is mogelijk vanaf (circa) onderstaande aantallen:
  • Handdoeken 500 stuks van 50×100 cm
  • Baddoeken 300 stuks van 70×140 cm
  • Grote badlakens 250 stuks  van 100×150 cm
  • Strandlakens 200 stuks van 110×180/200 cm
Mocht u een andere maat doek gewenst hebben?  Dan kunnen wij voor u een op maat gemaakt offerte laten maken. Wij denken graag met u mee.

Foto's van Reliëfinweving

De prijzen van personalisatie van (bad)linnen zijn zeer afhankelijk van de aantallen, afmetingen, gewicht, kleuren en het type personalisatie. Vandaar dat de prijzen hiervoor alleen op aanvraag zijn.

Neem direct contact op!
    Alternatieven voor dit product

    Nieuwsbrief ontvangen?