Saunaslippers

Speciaal voor uw gasten van uw sauna, wellness, zwembad of spa, hebben wij ook saunaslippers in ons assortiment. Met deze comfortabele en moderne slippers biedt u uw gasten net iets extra’s. Ze zullen zich gewaardeerd voelen en hun dagje uit of relax moment als een ware luxe beleven. Hiermee vergroot u de kans dat ze terug blijven komen. Uiteraard zijn al onze slippers voorzien van een speciale antislip zool voor het gebruik in natte ruimtes. Waarmee u de veiligheid van uw gasten kunt waarborgen.

Saunaslippers Dark Grey

Dark Grey zijn onze comfortabele, moderne en sterke slippers in het donker grijs met witte randen in de zool en bovenop de slippers. Deze slippers zijn uit voorraad leverbaar! Ze zitten per 60 per paar, per maat. Verkrijgbaar in de maten: 36/37 38/39 40/41 42/43 44/45 46/47

Liever een eigen slipper?

U kunt helemaal uw eigen (teen)slippers ontwerpen en die door ons laten maken. Ook kunt u ervoor kiezen om de slippers te personaliseren. Alles is mogelijk! Wij adviseren u graag. Bel direct T: +31 (0)35 621 60 42 of vul ons contactformulier in.

Foto's van gepersonaliseerde slippers

Waarom kiezen voor saunaslippers

Speciale antislip zool
Perfecte pasvorm voor alle maten
Eenvoudig te personaliseren!

Prijzen

Dark Grey, vaste lage prijs per paar
2,19
Deze slippers zijn uit voorraad leverbaar!

* Alle prijzen zijn in euro’s en exclusief btw.

Dark Grey

Modellen-slippers

Neem direct contact op!
    Een alternatief voor dit product

    Nieuwsbrief ontvangen?