Badstof badslippers

Onmisbaar in ons assortiment badlinnen voor de hotellerie zijn natuurlijk onze: badstof badslippers! Een zachte witte badstof badslipper met een open of gesloten teen, is iets waarmee u uw gasten laat zien dat u ze waardeert. Maak de luxe beleving van uw gasten compleet met een paar fijne, zachte en warme badstof badslipper en uw gasten checken nooit meer uit!

Al onze hotel badslippers zijn gemaakt van een mooi zachte badstof van 250 gr/m2. en zijn voorzien van een stevige zool van 4 mm. We hebben twee soorten badstof badslippers: open teen en gesloten teen (zie foto’s bovenaan). De kleur is altijd wit en we leveren ze, in één maat, per 100 paar.

Onze badstof badslipppers hebben een perfecte pasvorm. De slippers zijn in de lengte 28,5 cm. In de breedte zijn de slippers 10 cm op het breedste gedeelte (bij de bal van de voet) en 8 cm in het midden en naar de hak toe. Doordat ze breder zijn bij de bal van de voet is de pasvorm, in tegenstelling tot de originele Aziatische slippers, zeer geschikt voor Europese voeten. Dit allemaal draagt bij aan het comfort en de kwaliteit van deze voor éénmalig gebruik geschikte slippers. Eénmalige luxe met een perfecte pasvorm voor maar 0,88 (open teen) of 0,90 (gesloten teen) cent per paar!

Foto's van Badstof badslippers

Waarom kiezen voor de hotelslippers

Zachte badstof van 250 gr/m2
Stevige zool van 4 mm
Perfecte pasvorm voor alle maten
Eenvoudig te personaliseren (lees over de personalisatie mogelijkheden)

Prijzen

Producten
Prijs per stuk
Badstof hotelslippers open teen
0,88
Badstof hotelslippers gesloten teen
0,90
Alleen leverbaar per 100 paar.

* Alle prijzen zijn in euro’s en exclusief btw.

Bekijk ook

Kunnen wij u verder helpen?


"Wij leveren met plezier
aan alle bedrijven!"


U kunt ons ook gewoon bereiken via:
+31 35 621 60 42 | info@linnenatwork.nl | Facebook | LinkedIn

Nieuwsbrief ontvangen?