Badtextiel groothandel

Als badtextiel groothandel is ons assortiment linnen voor de hotels zeer uitgebreid. Bent u op zoek naar badtextiel voor uw hotel, bed and breakfast, sauna, bungalowpark of kapsalon? Wij kunnen zowel kleine als grote hoeveelheden aan u leveren. Ons assortiment badtextiel is verkrijgbaar in diverse soorten, kleuren en maten.

Bent u, als ondernemer, op zoek naar hoogwaardig badlinnen voor uw gasten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Linnenatwork is specialist in badlinnen en uw badtextiel groothandel als het gaat om het leveren van hoogwaardige producten.

U schaft badtextiel aan om te gebruiken. Het klinkt als een open deur, maar het is wel hét perspectief van waaruit wij werken. Zeer intensief gebruik in uw hotel, sauna, zwembad, spa of kapsalon vraagt om hoogwaardig textiel: kook- en chloorvast. Wanneer u echter op zoek bent naar badtextiel als relatiegeschenk of eenmalig gebruikt kunt u volstaan met een lichtere en goedkopere kwaliteit. Hierbij kunnen we uiteraard ook van dienst zijn.

Kunnen wij u verder helpen?


"Wij leveren met plezier
aan alle bedrijven!"


U kunt ons ook gewoon bereiken via:
+31 35 621 60 42 | info@linnenatwork.nl | Facebook | LinkedIn

Nieuwsbrief ontvangen?