Bedlopers en bedspreien

Luxe bedlopers en bedspreien

Extra sfeer en uitstraling in de gastenkamers bereik je snel met de bedlopers en bedspreien van Linnenatwork. Enorm eye-catching: de ultieme wow-factor. Tevens zijn bedlopers en spreien zijn multifunctioneel: ze bieden een warme sfeer en uitstraling, ze houden de voeten lekker warm, en ze beschermen het bedlinnen tegen vuil van bijvoorbeeld koffers.

Ik wil meer informatie

Puur genieten!

Wat een mooie stoffen worden er gebruikt voor deze bedlopers, bed covers, sierkussens en hotelspreien! Extra sfeer en uitstraling in uw gastenkamer bereik je snel met bedlopers en bedspreien van Linnenatwork. Deze stoffen hebben allemaal een luxe en hippe uitstraling, waardoor het bed echt een eye-catcher wordt in de hotelkamers. Wow! Voor onze bedlopers en bedspreien geldt dat we ook voor de exclusieve lijn alles op maat kunnen maken, gevoerd of niet gevoerd, met een stiksel zoals jij dat wenst.

Ik wil meer informatie

Alles voor jouw hotel, bed and breakfast, wellness of restaurant vind je op onze website. Bij Linnenatwork leveren we uitsluitend kwaliteitstextiel die is gemaakt van de beste grondstoffen en daardoor slijtvast zijn en makkelijk te reinigen.

Nadat de producten zijn geleverd, begint het pas. De gasten worden verwonderd, de bezettingsgraad stijgt en de goede reviews stromen binnen. Als partner in comfort lichten we je graag uit op onze sociale media en je wordt automatisch uitgenodigd voor alle Linnenatwork events. Samen bouwen aan jouw succes. Wij zijn partner in comfort.

Bedlopers en bedspreien. Vrouw genietend van Linnenatwork bedlinnen

Comfort en elegantie, een fijne luxe uitstraling en hotelkamers met een wow-factor. Zo heet je jouw gasten welkom! Upgrade jouw hotel met hotelkwaliteit bed en badlinnen, al dan niet gepersonaliseerd. Alle producten zijn duurzaam geproduceerd. Zo bestel je met een goed gevoel.

De reviews op onze hotelbedden, boxsprings en pocketvering matrassen zijn top en daar zijn we trots op. We adviseren je graag met de keuze van een goed dekbed en fijn hoofdkussen. Voer je graag een kussen menu? Leg je gasten dan uit welk kussen waarvoor dient. En vergeet niet het belang van volle weldadige badlakens, hotel badjassen en hotel slippers. Wij delen graag onze kennis hoe je je gast een geweldige nacht kunt laten beleven.

Laat je inspireren op onze website of neem direct contact met een van onze adviseurs.