Beste Matrassen

Eén van de belangrijkste dingen die ervoor zorgt dat uw gasten uw hotel of B&B als positief ervaren is een goede matras! In combinatie met een goede hotelboxspring, is de juiste matras de basis voor een goede nachtrust. Een mooie, stijlvolle hotelkamer is een must, maar wanneer uw gasten niet uitgerust wakker worden, of erger nog: met bijvoorbeeld rugklachten ontwaken, kunnen zij hier niet optimaal van genieten. Een goede matras is dus een absolute must have voor uw hotelkamer om de ervaring van uw gasten tot een succes te maken. Biedt uw gasten de ideale en comfortabele overnachting en ga voor de beste matrassen van Linnenatwork!

Goede steun

Het belangrijkste is dat de beste matrassen een goede steun bieden op de juiste plekken. Het doel is om de wervelkolom zo recht mogelijk te krijgen, wat bijdraagt aan een goede nachtrust. Een goed ondersteunend matras helpt uw gasten om uitgeslapen en vrolijk aan het ontbijt te verschijnen. Ons assortiment bestaat uit meer dan tien soorten. Hierin vindt u zowel Bonell binnenvering-matrassen, als matrassen met pocketvering. Beide soorten kennen hun eigen voordelen. Er is altijd een matras die past bij uw doelgroep.

De beste matrassen komen het best tot hun recht op een goede hotelboxspring. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van een topmatras. De matras kan meegestoffeerd worden, voor een chique uitstraling. Voor meer informatie over de voor- en nadelen van iedere optie staan wij u graag te woord.

Kunnen wij u verder helpen?


"Wij leveren met plezier
aan alle bedrijven!"


U kunt ons ook gewoon bereiken via:
+31 35 621 60 42 | info@linnenatwork.nl | Facebook | LinkedIn

Nieuwsbrief ontvangen?