LinnenatCare

Cliënten comfort bieden, daar zorgen wij voor

Comfortabel maken van een buitenshuis verblijf is onze drijfveer, zowel in hotellerie als in de zorg. Naast het leveren van MDR gecertificeerde producten is het van belang dat cliënten een fijn verblijf hebben met comfortabele producten, die mooi zijn en aangenaam. Onze ouderen zijn het waard.

Wij zijn gespecialiseerd in comfort bedden, hoog-laag bedden met huiselijke afwerking, antidecubitus zorgmatrassen, medische dekbedden, incontinentie pads en professioneel linnengoed voor zorginstellingen en woonzorg centra. Aandacht voor duurzaamheid van onze producten staat hoog in het vaandel, evenals onze persoonlijke service.

Badlinnen

Linnenatwork's keuze

Beddengoed

Slapen zonder zorgen met LinnenatCare

Onze zorgbedden of hoog-laag bedden zien eruit als een gewoon bed, gestoffeerd en in lage stand precies als een bed zoals thuis. Cliënten ervaren dit als zeer prettig. Tegelijkertijd zijn de bedden voorzien van alle behoeften van zorgondersteuners, zoals automatische verstelbaarheid, inclusief anti-trendelenburg positie met zitfunctie en onrusthekken, papegaai en opsta steunen. Al onze bedden zijn schakelbaar tot twee-persoonsbedden.

Linnenatwork verzorgt ook de nodige keuringen en onderhoudt de hoog-laag bedden voor behoud van het MDR-certificaat. We adviseren graag in de keuze van het juiste zorgmatras, rekening houdend met de behoefte aan anti-decubitus oplossingen en voorkeur voor duurzaamheid.

Ik wil meer informatie

SOOF-duurzaam matras

Omdat kwaliteit van leven meer is dan goede zorg.

Het welzijn van cliënten en milieu heeft de hoogste prioriteit. Het is onze missie om bij te dragen aan kwalitatief goede zorg, maar ook aan een beter milieu. Het SOOF-zorgmatras is het eerste 100% circulaire matras met ideale specificaties voor ouderen.

We adviseren graag in welk type zorgmatras het meest geschikt is voor jou. Neem contact op met Linnenatwork voor een oriënterend gesprek.

Download de brochure

Vertrouwd door de zorg:

Met zorg geselecteerd. Dit is LinnenatCare.

Tot in de puntjes verzorgd: dat is het verblijf van jouw cliënten en bewoners. Net als thuis. Van hoog-laagbedden, zorgmatrassen, kussens, duurzaam bed- en badlinnen en zorg hulpmiddelen als bedpapegaaien, onrusthekken, opstasteunen en veel meer. Wij hebben alles voor kwalitatief en comfortabele zorg.

En we innoveren. Ontdek hoe het nieuwe Smart Bed efficiency levert in de zorg. Patiënten of cliënten worden direct geholpen bij dwaling, decubituspreventie of bij uit bed vallen. Ervaar hoe dit zorgverleners ontzorgd en cliënten extra veiligheid biedt tijdens de nacht.

Bekijk alle zorgproducten

Advies nodig?

Hulp met kiezen?

Ervaar de luxe boxsprings, voel het hotel bedlinnen, bekijk de exclusieve bedspreien en veel meer. Bezoek ons showroom in Breda! Een afspraak maak je via de contactpagina.

Wij zijn jouw partner in comfort

Alles voor jouw woonzorginstelling, zorginstelling, woonzorgcomplex, ziekenhuis of overige zorgorganisatie vind je op onze website. Laat je inspireren door de zorgproducten, bekijk onze cases of vraag om vrijblijvend advies van onze adviseurs. Wellicht wil je graag de mogelijkheden tot personalisatie bespreken. Dat kan uiteraard.

Wil je de producten echt voelen? Maak dan een afspraak om langs te komen in onze showroom voor een heerlijk kopje Lavazza. Nadat de producten zijn geleverd, begint het pas. De cliënten worden verwonderd, voelen zich thuis en genieten van optimale zorg. Samen bouwen aan kwalitatieve en comfortabele zorg. Wij zijn jouw partner in comfort.

Neem contact op