Complete Boxsprings

Wanneer u als gast een hotelkamer binnenloopt is de eerste indruk ontzettend belangrijk. Het gaat om het totaalplaatje, opgebouwd uit de juiste details: Een aangenaam sfeerbeeld met een praktische indeling, een luxe ogend en supercomfortabel hotelbed, een prettig en ondersteunend matras, eventueel voorzien van een comfortabele topper, met daaromheen moderne hotelmeubels die mooi aansluiten bij elkaar en bij het hotelbed. Dit zijn de juiste ingrediënten voor een hotelkamer om indruk te maken uw gasten. Daarnaast wilt u natuurlijk dat uw gasten uitgeslapen aan het ontbijt zitten. Wij leveren daarom complete boxsprings.

Voor de beste complete boxspring bekijken we samen met u wat uw wensen en eisen zijn voor het bed, de matras, het dekbed en een kussen. En natuurlijk kijken we ook naar de aankleding van het bed. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent!

Hotelbedden

Het bed is het belangrijkste onderdeel van een gastenkamer. Het zorgt voor uitstraling èn slaapcomfort. Met het juiste bed geeft u uw gasten de ultieme en luxe hotelbeleving. Daarnaast zullen zij heerlijk slapen en weer uitgerust en fris aan een nieuwe dag beginnen. Ons ruime assortiment hotelbedden en boxsprings hebben we opgedeeld in twee productlijnen: Hotelbedden Elegance en Hotelbedden First Class. Er is keuze uit bedden met Bonell binnenvering, een pocketvering of een combinatie van deze twee. Wij kunnen zelfs een elektrisch verstelbare boxspring voor u verzorgen!

Bij al onze hotelbedden kunnen we een prachtig bijpassend hoofdbord laten maken. Ook kunnen wij andere accessoires voor u verzorgen, zoals een hocker (soort nachtkastje) of een voetenbankje. Alle combinaties zijn mogelijk! Zelf iets anders in gedachte? Wij maken alles voor u op maat.

Dekbedden en kussens

Ons assortiment dekbedden en kussen bestaat uit zeven soorten: Mico Enkel, Kookvast, Brandvertragend, Prestige, Luxos Daunfill, Dons en het Zomerdekbed. Al onze dekbedden en kussens hebben een tijk met een zogenaamde actiquard of triplequard finishing. Dit beschermt uw dekbedden tegen schimmel, huismijt en bacteriën.

Bedlinnen

Het slaapcomfort van uw gasten is van ongekend belang. Ook kan bedlinnen een enorme bijdrage leveren aan de uitstraling van uw hotel- of bed and breakfast kamer. Linnenspecialist Linnenatwork heeft een zeer ruim aanbod bedlinnen voor hotelgebruik

Stel zelf uw eigen ideale complete boxsprings samen.
Uiteraard adviseren we u graag. Complete boxsprings zijn pas compleet wanneer we u helpen aan ieder detail te denken. Een tevreden en uitgeslapen gast is zowel voor u, als voor ons de beloning!

Kunnen wij u verder helpen?


"Wij leveren met plezier
aan alle bedrijven!"


U kunt ons ook gewoon bereiken via:
+31 35 621 60 42 | info@linnenatwork.nl | Facebook | LinkedIn

Nieuwsbrief ontvangen?