Dekbedovertrekken

Luxe dekbedovertrekken

Wat zijn dekbedovertrekken?

Dekbedovertrekken zijn ‘zakken’ van textiel die om het hotel dekbed worden gedaan. Niet alleen hebben dekbedovertrekken een decoratieve functie vanwege het linnengoed, het heeft een beschermende functie voor het dekbed. Luxe dekbedovertrekken voor hotels zijn gemaakt om een ultieme combinatie te maken tussen bescherming en optimaal comfort.

Welke luxe dekbedovertrekken bestaan er?

Bij Linnenatwork hebben we een viertal mogelijkheden als het gaat om linnen dekbedovertrekken. Zo hebben we het klassieke ‘Classic Uni’ dat hotel bedden een enorme boost geeft. Het katoenen dekbedovertrek is is in zijn geheel wit en daardoor een favoriet bij hotels en bed and breakfasts. Deze dekbedovertrek voelt luxe aan, is duurzaam en zeer stevig. Ook is deze dekbedovertrek Classic Uni verkrijgbaar als kussensloop. 

Naast de Classic Uni dekbedovertrekken hebben we de luxe beddengoed lijn ‘Milano‘. Met fijne satijnen strepen is deze luxe bedlinnen lijn hele fijne voor hotels. Tevens verkrijgbaar als kussensloop in een bijpassende set! 

Last but not least heeft Linnenatwork de Satin Stripe ontwikkeld. Deze luxe dekbedovertrek is er in twee varianten, namelijk Basic en Superior. Vraag een adviseur voor meer informatie naar deze twee of bekijk ze direct in de shop! 

dekbedovertrekken

Welke maten dekbedovertrekken bestaan er?

Bij Linnenatwork bieden we dekbedovertrekken voor hotels aan in diverse maten, zodat ze voor elk bed comfortabel zijn. De meest gangbare maten zijn 140×240, 140×260, 200×240, 200×260, 240×240 en 240×260.